Sayfa 29/817 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 225 - 232 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Akzo Nobel geri kalan paylarıda alabilir mi yani?
    O anlamda değil,Akza nobel %40 a ödediği para ile şuanda MRSHL in nerdeyse tamamını satın alabilir.Garip ve komik olan bu.
    Bu arada filli boya Balıkesir de 120 mil. tl lik yatırımla yalıtım malzemesi üretecek 200 kişi isdihdam sağlayacak.Bizimkiler de uyusun da büyüsün.

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    O anlamda değil,Akza nobel %40 a ödediği para ile şuanda MRSHL in nerdeyse tamamını satın alabilir.Garip ve komik olan bu.
    Bu arada filli boya Balıkesir de 120 mil. tl lik yatırımla yalıtım malzemesi üretecek 200 kişi isdihdam sağlayacak.Bizimkiler de uyusun da büyüsün.
    Marshall zaten yalıtım malzemesi üretiyor
    KAPBOY KAPLAMA BOYAMA İZOLASYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

3.  Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    Haklı olduğunuz yanlarınız da var olmadığınız yanlarınız da. Nitekim zamanın da da grafikler nerelere gideceğini ve nerelere gitmeyeceğini gösterir.Temel ve teknik önemli
    Siz düşecek dediğinizde elinizde bir veri varsa açıklarsınız.İnandırıcı olur.Bilanço gelmeden her seferinde düşecek demenin hiç bir anlamı yok.Çünkü bilanço nun ne geleceğini bilmiyorsunuz haa biliyor da biz bilmiyorsak o ayrı tabi.Siz de biliyorsunuz ki yönetimin sürekli ya zarar yada cüzi kar açıklaması hisse üzerinde baskı oluşturuyor.f/k ve defter değeri düzelmiyor.
    Bu durumdan dolayı çıkışlar kısa ve sert oluyor.(bu arada gemi tineri işine de başladılar biliyorsunuz oranın meyvesini bir türlü yiyemedik)Gelecek güzel bir bilançonun ardından nelerin olacağını ve siz de tetikte beklediğinizi biliyorum.2017 yılı sonuna kadar da sermaye artırımı yapmak zorundalar.Bu da mayıs daki genel gurulda muhakkak ele alınacaktır.Ve agresif hareketler çekme ihtimali de hayli yüksek olacaktır.
    Treade etmek kolay değil kar da edebilirsiniz zarar da.Miktar veya lot azsa o ayrı tabii.Malum hisse sığ bir hisse.2000-3000 lotla %5-6 eksi veya artı yapabiliyorsunuz.
    Bu arada benim de bu bilançodan pek ümidim yok.İşte tehlike de tamda burada başlıyor.Yönetimimin kucağındasın eğer piyasada fazla lot kalmamışsa ki bunu her türlü takip ediyorlar o zaman yüksek kar açıklayabilirler.Ama bence halen istedikleri seviyede olduğunu zannetmiyorum.Hiç kimse aptal değildir.Bu kadar baskı yapıp yıllardır elinde binlerce lot olan büyük yatırmıcı neden çıkmıyor.(sakın demeyinki lotlar küçük yatırımcının elinde).Dolar bazında %300 zararı var kendilerinin.Yanii bedelsiz verse sadece zararını telafi edebilecek büyükler.Saygılar sevgiler
    2013 de Marshall ile ilgili kendimce istihbarat kaynaklarım olduğuna dair çok ayrıntıya girmeden bişeyler karalamıştım 10 gün ceza aldım...Bu yüzden o konu hakkında artık yazmıyorum sadece şunu söyleyeyim bilançoların ne geleceğini %90 biliyorum..Bu konu hakkında soru sormayın artık bana...

bir diğer mevzu Marshall tamamen toplu bir kağıttır halka sadece %9 luk kısmı açıktır bu yüzde piyasada dönen lot miktarı ayrıca vede bu %9 un hemen hemen hepsi sahiplidir yani bu tahta sahipsiz falan değildir bunu geçin...

Hani tahta sığ diye bazı geyikler yapıyorsunuz ya biri 15-20 milyonla tahtaya girse alıp götürecek bu kağıdı diye işte o da imkansız...

Misal gerçektende 10 milyonum var ve bu hisseye kafayı taktım kendimce dedim ki bu 10 milyonla tahtada oyuncu olucam..işte böyle birşey farkedilirse spek basarda basar ama sen kafaya koymuşsundur istediğin kadar bas toplayacağım deyip eğer gücünü görürlerse buraya dikkat edin...

ertesi sabah bi uyanırsın kap da hisse satışı haberini görürsün %9 luk halka açık kısmı %15 e 20 ye çıkarıyorum der sende elinde malla ekrana bakakalırsın...

beyin jimnastiği yapıyoruz sadece kurgudan ibaret söylediklerim...Ana fikir şu...Marshall sahipli bir kağıttır kimse gaza gelmesin

Bastılar mı gene?

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    2013 de Marshall ile ilgili kendimce istihbarat kaynaklarım olduğuna dair çok ayrıntıya girmeden bişeyler karalamıştım 10 gün ceza aldım...Bu yüzden o konu hakkında artık yazmıyorum sadece şunu söyleyeyim bilançoların ne geleceğini %90 biliyorum..Bu konu hakkında soru sormayın artık bana...

bir diğer mevzu Marshall tamamen toplu bir kağıttır halka sadece %9 luk kısmı açıktır bu yüzde piyasada dönen lot miktarı ayrıca vede bu %9 un hemen hemen hepsi sahiplidir yani bu tahta sahipsiz falan değildir bunu geçin...

Hani tahta sığ diye bazı geyikler yapıyorsunuz ya biri 15-20 milyonla tahtaya girse alıp götürecek bu kağıdı diye işte o da imkansız...

Misal gerçektende 10 milyonum var ve bu hisseye kafayı taktım kendimce dedim ki bu 10 milyonla tahtada oyuncu olucam..işte böyle birşey farkedilirse spek basarda basar ama sen kafaya koymuşsundur istediğin kadar bas toplayacağım deyip eğer gücünü görürlerse buraya dikkat edin...

ertesi sabah bi uyanırsın kap da hisse satışı haberini görürsün %9 luk halka açık kısmı %15 e 20 ye çıkarıyorum der sende elinde malla ekrana bakakalırsın...

beyin jimnastiği yapıyoruz sadece kurgudan ibaret söylediklerim...Ana fikir şu...Marshall sahipli bir kağıttır kimse gaza gelmesin
    Spek=patron mu yani?

6.  Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Eskiler bilir...Mardin nikli biri vardı bu topicte sanırım 1-1,5 sene evvel bi grafik atmıştı 35 leri son görüşümüz ipler kopmak üzere diyordu o zaman da onla mücadele ettiğimde millet bana saldırmıştı

Şu an o yok ben hala burdayım...2 sene evvel de 50.80 hareketini yapmadan önce 42 kırılırsa 50 leri görebilir işte o zaman arkanıza bakmadan kaçın dedim ama nafile millet 100 lerin hayalini kuruyordu...

Şu anda olumlu olumsuz diye bir tarafta değilim sadece teknik olarak 37 yi dip yapıp bi hareket daha çekebilir ama ne olursa olsun hareket kalıcı olmayacak...

Çok değil geçen hafta 40.42 görmüş şu an 37.50 daha ne olsun

YTD
    Çok gaza gelmişsiniz sn ICQ. Mardinli bilmiyor siz biliyorsunuz öylemi. Mardinli ta ne zamandan söylemişti kağıdın kaçdan döneceğini, kaça geleceğini. Mesele kim biliyor bilmiyor meselesi değil. Scharif07 çok güzel yazmış adam dolar bazında %300 zararda. Elbette çıkacak. Ama 1 ama 3 yıl sonra.Elinde 60 maliyetle 80 maliyetle bekliyorsa vatandaş senelerdir, bu bilançoda birşey gelmeyecek diye satacak değil bu adamlar.
    1-Sizce bu akyatırım ne yapmaya çalıştı bu kadar lot mal alarak ve dün neden sattı ucuza.
    2-İşyat 40 küsürden aldığı malı neden 37,5 dan verdi?
    3-Credit Suise aldığı hisseleri kime postaladı, neden acceptor aracı kurum kendisi direkt almak yerine böyle bir yola gitmiştir sizce?
    4-Kağıdın sahibi varsa enayimi bu adam 5 senedir kağıt TL bazında %300 dolar bazında %1000 kaybetmiş? Amacı ne olabilir.
    5-Bedelsiz beklentisi hakkında görüşleriniz nedir?

Bu sorulara cevap verebilirseniz memnun olurum

Bi dakka ne oldu gene 15 bin lot mu o?

Bu arada 37.40 tek kalemde 14.969 lot saat 17.22
    Tekrarında da 37.40 dan yine 00,031 lot saat 17.22 de işlem oldu.Yani koca koca yatırımcılar ın çektiği harekete bakın.Geçekten birileri birilerine dalga geçiyor ve küstah ça.

Sayfa 29/817 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •