Sayfa 247/1006 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Vob 24

1. Çoğunluğun şort ya da long olduğunu nerden görüyorsunuz ??

Ben 100bindrn 25 lot şort açtım.. 110.000 oldu kapamadım.. sora mal dddim nşye long açmıyon.. long 15 tane açtım 105.000e düştü.. pala demekki canı ne isterse..

Ben yarın dolar 3.58 üstü seansa girerse -500 açacağımza inanıyorum.. ama sınra tıplar tabi

Bu iş karakolda biter.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yarın emerging endeksleri ve kurları takip edilmeli durum sadece Türkiye'ye özgü değil gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    Çoğunluğun şort ya da long olduğunu nerden görüyorsunuz ??

Ben 100bindrn 25 lot şort açtım.. 110.000 oldu kapamadım.. sora mal dddim nşye long açmıyon.. long 15 tane açtım 105.000e düştü.. pala demekki canı ne isterse..

Ben yarın dolar 3.58 üstü seansa girerse -500 açacağımza inanıyorum.. ama sınra tıplar tabi
    Makas dan. Baska biseye bakmaya gerek yok.
    Cok basit konu. Anlamamakta israr edenler var.

Masanin sahibi benim 50 bin param var. 2 ser 3 er binlik kucukler piyasanin dusmesine oynuyorsa ben fiyati yukari cektikce çekerim.
    Yukselcegine oynuyorlarsa da 2600 makasi 800 e kdr dususurum 3 haftadir oldugu gibi

5. Melih Gökçek Büyükşehir projeleri konusunda bilgi verdim demiş.

Karşılıklı anket sonuçları ortaya konmuştur. Bağımsız bir anket daha yapılabilir.

Geçen haftalarda bana da anket ile soru sorulmuştu. Arkasından belediye başkanlarının istifası gündeme geldi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yarın emerging endeksleri ve kurları takip edilmeli durum sadece Türkiye'ye özgü değil gibi.
    eem msci ve msci Turkey yazdığınızı pek doğrulamıyor Sn Ariston. Öyle olsaydı U100 107-108 civarında olmalıydı.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Melih Gökçek Büyükşehir projeleri konusunda bilgi verdim demiş.

Karşılıklı anket sonuçları ortaya konmuştur. Bağımsız bir anket daha yapılabilir.

Geçen haftalarda bana da anket ile soru sorulmuştu. Arkasından belediye başkanlarının istifası gündeme geldi.
    beyaz tv de genelkurmaya eskiden verilen kayıp fetöcü siyasetçi listesinden bahsediyorlar, melih rest diyor sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by EWP Yazıyı Oku
    beyaz tv de genelkurmaya eskiden verilen kayıp fetöcü siyasetçi listesinden bahsediyorlar, melih rest diyor sanırım.
    Ülke TV de de kaç parti bu istifaları istemeye cesaret edebilir diyorlar, bu hareket ile AKP gümbür gümbür gelecek diyor, Ahmet KEKEÇ avanesi...Medya üzerinden restleşmeler...Sıcak günler bizi bekler...

Sayfa 247/1006 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •