Sayfa 131/1120 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*bıst kıymetli madenler piyasası: Gümüş ithalatı eylül ayında 4.976 kg oldu
    *bıst kıymetli madenler piyasası: Gümüş ithalatı ocak-eylül döneminde 155.995 kg oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*ispanyol hükümeti, şirketlerin katalonya'daki merkezlerini ispanya içinde başka yere taşımalarını kolaylaştıran yasayı geçirdi
    *ispanyol hükümeti, "1 ekim'de katalonya'da yapılan referandumun geçerliliği yok"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*brezilya'da eylül'de ıpca enflasyonu 12 aylık %2,54 (önceki %2,46)
    *brezilya'da eylül'de ıpca enflasyonu aylık %0,16 (önceki %0,19)

*tcmb: 2017 yılı son çeyreği için bankaların beklentileri yurt içi ve yurt dışı fonlama koşullarının sıkılaşacağı yönündedir
    *tcmb: Bankaların fon sağlama imkânlarının gelişimi incelendiğinde, yılın üçüncü çeyreğinde yurt içi fonlama koşulları sıkılaşmaya, yurt dışı fonlama koşulları ise gevşemeye devam etmişti
    *tcmb: Bireysel kredi türleri incelendiğinde ise konut ve diğer bireysel kredi talebinde artış yaşanırken, taşıt kredi talebinde 2017 ilk çeyreğinde başlayan yüksek oranlardaki azalış eğiliminin sürdüğü görülmektedir

*tcmb: Kredi talebi açısından incelendiğinde, işletmelerin kredi talepleri bir önceki çeyreğin aksine azalış göstermiştir
    *tcmb: 2017 yılının son çeyreği için beklentiler, işletme kredileri ve diğer bireysel kredilerde standartların gevşetileceği, konut ve taşıt kredilerinde ise temelde aynı bırakılacağı yönündedir
    *tcmb: Bireysel kredilerde ise bankaların, konut ve taşıt kredisi standartlarını temelde aynı bıraktığı, diğer bireysel kredilerin standartlarını ise gevşettiği görülmektedir
    *tcmb banka kredileri eğilim anketi: Bankalar, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde işletmelere kullandırılan kredilere uyguladıkları standartları temelde aynı bırakmışlardır

*yıldırım: Ibadi'den davet geldi, arkadaşlarımız içeriği ve zamanlaması konusunda çalışıyorlar
    *yıldırım: Yapılacak bu ziyaret önemli bir ziyarettir
    *yıldırım: Başika'daki askerlerimiz deaş ile mücadeleye katılacak olanlara eğitim vermek üzere oradalar
    *yıldırım: ırak'ta deaş ile mücadele ettiğine göre aramızda bu konunun mesele olmaması gerektiğini düşünüyorum
    *yıldırım: Bölgede daha çok büyük sorunlar var, kuzey ırak referandumu, sonrasındaki yaşanacak gelişmeler, pkk, bu konularda çok daha yakın bir işbirliği içinde olmamız lazım
    *yıldırım: Bizim için yok hükmündeki referandumdan sonra ilişkilerimizi ırak merkezi hükümeti ile daha da geliştirmek istiyoruz
    *yıldırım: Kapsamlı bir ekonomik işbirliği, savunma işbirliği, siyasi işbirliği olabilir
    *yıldırım: ırak'ın toprak bütünlüğü bizim için önemlidir
    *yıldırım: Bölgede herhangi bir ayrımcı hareketin başlaması türkiye'nin milli güvenlik meselesidir
    *yıldırım: Bundan sonra da alınacak tedbirler var, tamamlandıkça kademe kademe devreye girecek
    *yıldırım: Iran ile de kuzey ırak gelişmeleri üzerinde işbirliği ve koordinasyon konusunda mutabakata varıldı
    *yıldırım: Iran ile mutabakatımız pkk ile ortam mücadeleyi de içeriyor
    *yıldırım: ırak habur'u kapatma hakkına sahiptir
    *yıldırım: Bütün kapıların kapatılmasına biz saygı gösteririz
    *yıldırım: Ama bizim teklifimiz gerek kuzey ırak'ta yaşayan kardeşlerimiz, gerekse ırak taşımacılığının zarar görmemesi için habur'un biraz batısında ovaköy sınır kapısının faaliyete geçirilmesi

*ingiltere/may, "ingiltere'niin sakin bir liderliğe ihtiyacı var ve ben kesinlikle bunu sağlıyorum"
    *ingiltere/may, "kabinemin tam desteği ile soğukkanlı bir liderlik sergiliyorum"

*ingiltere/may, "kabinemin tam desteği ile soğukkanlı bir liderlik sergiliyorum"

Sayfa 131/1120 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •