-
*bıst kıymetli madenler piyasası: Gümüş ithalatı eylül ayında 4.976 kg oldu
*bıst kıymetli madenler piyasası: Gümüş ithalatı ocak-eylül döneminde 155.995 kg oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*ispanyol hükümeti, şirketlerin katalonya'daki merkezlerini ispanya içinde başka yere taşımalarını kolaylaştıran yasayı geçirdi
*ispanyol hükümeti, "1 ekim'de katalonya'da yapılan referandumun geçerliliği yok"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*brezilya'da eylül'de ıpca enflasyonu 12 aylık %2,54 (önceki %2,46)
*brezilya'da eylül'de ıpca enflasyonu aylık %0,16 (önceki %0,19)
-
*tcmb: 2017 yılı son çeyreği için bankaların beklentileri yurt içi ve yurt dışı fonlama koşullarının sıkılaşacağı yönündedir
*tcmb: Bankaların fon sağlama imkânlarının gelişimi incelendiğinde, yılın üçüncü çeyreğinde yurt içi fonlama koşulları sıkılaşmaya, yurt dışı fonlama koşulları ise gevşemeye devam etmişti
*tcmb: Bireysel kredi türleri incelendiğinde ise konut ve diğer bireysel kredi talebinde artış yaşanırken, taşıt kredi talebinde 2017 ilk çeyreğinde başlayan yüksek oranlardaki azalış eğiliminin sürdüğü görülmektedir
-
*tcmb: Kredi talebi açısından incelendiğinde, işletmelerin kredi talepleri bir önceki çeyreğin aksine azalış göstermiştir
*tcmb: 2017 yılının son çeyreği için beklentiler, işletme kredileri ve diğer bireysel kredilerde standartların gevşetileceği, konut ve taşıt kredilerinde ise temelde aynı bırakılacağı yönündedir
*tcmb: Bireysel kredilerde ise bankaların, konut ve taşıt kredisi standartlarını temelde aynı bıraktığı, diğer bireysel kredilerin standartlarını ise gevşettiği görülmektedir
*tcmb banka kredileri eğilim anketi: Bankalar, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde işletmelere kullandırılan kredilere uyguladıkları standartları temelde aynı bırakmışlardır
-
*yıldırım: Ibadi'den davet geldi, arkadaşlarımız içeriği ve zamanlaması konusunda çalışıyorlar
*yıldırım: Yapılacak bu ziyaret önemli bir ziyarettir
*yıldırım: Başika'daki askerlerimiz deaş ile mücadeleye katılacak olanlara eğitim vermek üzere oradalar
*yıldırım: ırak'ta deaş ile mücadele ettiğine göre aramızda bu konunun mesele olmaması gerektiğini düşünüyorum
*yıldırım: Bölgede daha çok büyük sorunlar var, kuzey ırak referandumu, sonrasındaki yaşanacak gelişmeler, pkk, bu konularda çok daha yakın bir işbirliği içinde olmamız lazım
*yıldırım: Bizim için yok hükmündeki referandumdan sonra ilişkilerimizi ırak merkezi hükümeti ile daha da geliştirmek istiyoruz
*yıldırım: Kapsamlı bir ekonomik işbirliği, savunma işbirliği, siyasi işbirliği olabilir
*yıldırım: ırak'ın toprak bütünlüğü bizim için önemlidir
*yıldırım: Bölgede herhangi bir ayrımcı hareketin başlaması türkiye'nin milli güvenlik meselesidir
*yıldırım: Bundan sonra da alınacak tedbirler var, tamamlandıkça kademe kademe devreye girecek
*yıldırım: Iran ile de kuzey ırak gelişmeleri üzerinde işbirliği ve koordinasyon konusunda mutabakata varıldı
*yıldırım: Iran ile mutabakatımız pkk ile ortam mücadeleyi de içeriyor
*yıldırım: ırak habur'u kapatma hakkına sahiptir
*yıldırım: Bütün kapıların kapatılmasına biz saygı gösteririz
*yıldırım: Ama bizim teklifimiz gerek kuzey ırak'ta yaşayan kardeşlerimiz, gerekse ırak taşımacılığının zarar görmemesi için habur'un biraz batısında ovaköy sınır kapısının faaliyete geçirilmesi
-
*ingiltere/may, "ingiltere'niin sakin bir liderliğe ihtiyacı var ve ben kesinlikle bunu sağlıyorum"
*ingiltere/may, "kabinemin tam desteği ile soğukkanlı bir liderlik sergiliyorum"
-
*ingiltere/may, "kabinemin tam desteği ile soğukkanlı bir liderlik sergiliyorum"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri