Sayfa 32/817 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 249 - 256 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Neler dönüyor bu tahtada arkadaşlar?

Alıntı Originally Posted by personanongrata Yazıyı Oku
    Veee Garanti lotlarını geri alır...

SAMSUNG-SGH-I337 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eskiden Televizyonlar yeni çıktığında Dedemiz ninemiz kumandayı uzatır şunun sesini aç sesini kapa derlerdi.Biz beceremeyiz derlerdi gülerdik.Şimdi de biz ,siz cepten takas ı gönderebiliyorsunuz bense bilgisayardan kaç kere denediysem başaramadım.

3. Sn personangrata, Aşağıda 17 Şubat tarihinde sn. Scharif07 nin yazmış olduğu kafa harcanarak yazılmış bir yazı var. Burada F/K124 verilmiş 700 değil, pd/dd 3,36 zaten.

BUGÜN SABAH (HATTA SON 4 GÜNDÜR) YİNE 36.30 A 12 BİN LOT SET ÇEKEN ZATİ MUHTEREMİ TESPİT ETTİM.Sabah tek kalemde 5975 lot alan ziraat satan ise gene zıraat yatırım. Yani cep tu cep devam ediyor.Son 1 ay içinde 11 bin lot alan ziraat bugün le birlikte 6 kusur bin lotu sattı 5000 kaldı .Onu da artık pazartesi satar.Esasında biz kızıyoruz ya niye çıkmıyor diye.Sorun hisse de alıcı yok.Olmaması da gayet normal ne derinlik ne doğru bir bilanço nede bir ihale haberi var.
    F/K 124,38 pd/dd 3.36.
    Tabi böyle olduk ca iş çok zor.Spekülatif çıkışlar harici işlem yok.Oda tek veya iki günü geçmiyor.Mart ta gelecek konsilde bilanço ya herkes temkinli yaklaşıyor.Çünkü mimlenmişler.Ben ce çıkmamasının bir nedeni de Şirketin paraya ihtiyacı olmaması bundan dolayı hisseyi şişirip hisse bozdurmuyorlar.
    Bazı arkadaşlar diyor ya korkunç zararlar yazıp tavan tavan çeken hisseler var ,işte burada sorunun cevabı saklı.
    Bazı arkadaşlar yer yer girip 2-3 hafta sonra pes ediyorlar.Yanii zarar yazıyorlar.Hisse kendini 40 lı seviyeler üstüne atmadıkca ve attıktan sonrada 39 ları tekrar görmedik ce çıkış sinyalini vermiş olur.Asıl çıkş 50 den sonra.
    Ha bu seviyelere çıkması için de iyi bir bilanço,iyi bir haber olursa aksi taktirde MEDCEZİR.SAYGILAR SEVGİLER

Not: Esasında çoğu arkadaş bu durumun farkında.Ben yeni girecekler için dikkat dikkat diyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    Eskiden Televizyonlar yeni çıktığında Dedemiz ninemiz kumandayı uzatır şunun sesini aç sesini kapa derlerdi.Biz beceremeyiz derlerdi gülerdik.Şimdi de biz ,siz cepten takas ı gönderebiliyorsunuz bense bilgisayardan kaç kere denediysem başaramadım.
    PC'den ben de ekleyemiyorum hocam. Cepte tapatalk uygulaması ile çok kolay. PC'de hata veriyor.

Şu bilançoya bakıp inceleyen işin ehli biri olsa...

6. Sn ICO, Benim sorularım karambole gitmesin lütfen. Cevaplarsanız sevinirim. Önem veriyorum.
     Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    1-Sizce bu akyatırım ne yapmaya çalıştı bu kadar lot mal alarak ve dün neden sattı ucuza.
    2-İşyat 40 küsürden aldığı malı neden 37,5 dan verdi?
    3-Credit Suise aldığı hisseleri kime postaladı, neden acceptor aracı kurum kendisi direkt almak yerine böyle bir yola gitmiştir sizce?
    4-...
    5-Bedelsiz beklentisi hakkında görüşleriniz nedir?
    6-Bilanço kötümü?

Bu sorulara cevap verebilirseniz memnun olurum

7.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Sn personangrata, Aşağıda 17 Şubat tarihinde sn. Scharif07 nin yazmış olduğu kafa harcanarak yazılmış bir yazı var. Burada F/K124 verilmiş 700 değil, pd/dd 3,36 zaten.

BUGÜN SABAH (HATTA SON 4 GÜNDÜR) YİNE 36.30 A 12 BİN LOT SET ÇEKEN ZATİ MUHTEREMİ TESPİT ETTİM.Sabah tek kalemde 5975 lot alan ziraat satan ise gene zıraat yatırım. Yani cep tu cep devam ediyor.Son 1 ay içinde 11 bin lot alan ziraat bugün le birlikte 6 kusur bin lotu sattı 5000 kaldı .Onu da artık pazartesi satar.Esasında biz kızıyoruz ya niye çıkmıyor diye.Sorun hisse de alıcı yok.Olmaması da gayet normal ne derinlik ne doğru bir bilanço nede bir ihale haberi var.
    F/K 124,38 pd/dd 3.36.
    Tabi böyle olduk ca iş çok zor.Spekülatif çıkışlar harici işlem yok.Oda tek veya iki günü geçmiyor.Mart ta gelecek konsilde bilanço ya herkes temkinli yaklaşıyor.Çünkü mimlenmişler.Ben ce çıkmamasının bir nedeni de Şirketin paraya ihtiyacı olmaması bundan dolayı hisseyi şişirip hisse bozdurmuyorlar.
    Bazı arkadaşlar diyor ya korkunç zararlar yazıp tavan tavan çeken hisseler var ,işte burada sorunun cevabı saklı.
    Bazı arkadaşlar yer yer girip 2-3 hafta sonra pes ediyorlar.Yanii zarar yazıyorlar.Hisse kendini 40 lı seviyeler üstüne atmadıkca ve attıktan sonrada 39 ları tekrar görmedik ce çıkış sinyalini vermiş olur.Asıl çıkş 50 den sonra.
    Ha bu seviyelere çıkması için de iyi bir bilanço,iyi bir haber olursa aksi taktirde MEDCEZİR.SAYGILAR SEVGİLER

Not: Esasında çoğu arkadaş bu durumun farkında.Ben yeni girecekler için dikkat dikkat diyorum.
    Paragarantide dün 689 görünüyordu. Bugün kar açıklandıktan sonra 102'ye düştü.

Sayın ICO bilançodan da anlar sanırım...

Sayfa 32/817 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •