Sayfa 24/280 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2234 madde; 185 - 192 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    zaten tahmin ediyorduk bunları. hisse 4 tl.lere yaklaşınca ortaya çıktılar. buralar dutluk iken nerdeydin.
    özelden cevap verdim.

2. sn Ondrgsh sorum şu yükselirken 61.8 oranı ilk dalga için peki düzeltmede hangi oran olur genelde 23 mü 38 mi 50 mi detaylı açıklarsan sevinirim ve düzelttmeden sonra ikinci dalga daha uzun diye biliyorum orda oran ne olur tşkk şimdiden

3.  Alıntı Originally Posted by ondrgsh Yazıyı Oku
    özelden cevap verdim.
    Size sadece diyeceğim şu. 4 tl.lerde görüşmek üzere.

4.  Alıntı Originally Posted by pars13 Yazıyı Oku
    sn Ondrgsh sorum şu yükselirken 61.8 oranı ilk dalga için peki düzeltmede hangi oran olur genelde 23 mü 38 mi 50 mi detaylı açıklarsan sevinirim ve düzelttmeden sonra ikinci dalga daha uzun diye biliyorum orda oran ne olur tşkk şimdiden

Açıkçası despc ilk ilgimi çektiğinde 3/1/2016 tarihli eregl grafiğine benzettim.
    Eregl grafik linki: http://i.hizliresim.com/QaWvZk.png
    Bu grafikte fiyat yeni dipler yaparken macd daha yukarıda dipler yapıyordu(dönüş sinyalidir).

Despc 13/1/2017 tarihinde düşend trendi kırdı ve yükseliş teyit edildi.Despc linki (grafikteki sarı çizgi): http://hizliresim.com/DP9BPo
    Akabinde pozitif uyumsuzluk seviyeleri ve aynı zaman fib.düzeltme seviyeleri olan 3,75 ve 4,03 seviyelerini hedef olarak takip ettim. Bugün ise grafiği burda paylaştım, geri çekilmeler olabilir dedim ve niyetime varana kadar yapılan yorumlar üzerine paylaştığıma pişman oldum.

Elimde #despc hisse senedi YOK.
    Burda sadece yaptığım değerlendirmeyi paylaşmak istedim.
    Yaptığım değerlendirmeler yatırım tavsiyesi falan değildir.
    Hepinize bol kazançlar.
    Son düzenleme : ondrgsh; 09-03-2017 saat: 21:26.

5.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    Size sadece diyeceğim şu. 4 tl.lerde görüşmek üzere.
    Bakın ben 4 olmaz gibi bir yorumda bulunmadım, yaptığım analizi yukarıda paylaştım, ben 6'larda görüşmek üzere diyorum,başka biride 7lerde görüşmek üzere der.Bunlara gerek yok.Sadece paylaştım değerlendirmemi.

6. sn beypazarlı,sn mausolos ve sayın ondrgsh teknik bilgimiz zayıf nisan sonuna kadar bekleyelim mi hiç dokunmadan yoksa bu düzeltmelere göre pozisyon mu alalım yatırım tavsiyesi değil ayrıntılı bilgi verirseniz minnettar kalırım

7.  Alıntı Originally Posted by pars13 Yazıyı Oku
    sn beypazarlı,sn mausolos ve sayın ondrgsh teknik bilgimiz zayıf nisan sonuna kadar bekleyelim mi hiç dokunmadan yoksa bu düzeltmelere göre pozisyon mu alalım yatırım tavsiyesi değil ayrıntılı bilgi verirseniz minnettar kalırım
    Benim tavsiyem iki konuda da (temel ve teknik analiz) kendinizi geliştirin.
    Bugün ben geri çekilme olabilir dediğimde al-sat yapmak kesinlikle yanlıştır.
    Teknik analiz bilgisi olmadan al-sat yapmak parayı sokağa dökmek gibidir.Bol kazançlar...

8. sn ondrgsh çok tşk bir soru daha güvenlikk marjlı hedef alım fiyatı ne demek 4.03 demişiniz aslında şunu soruyom grafiğe göre ereğli benzetmesine dayanarak düzeltmeden sonra yola devam mı

Sayfa 24/280 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •