Sayfa 153/1078 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Sn. T/A ellerinize sağlık, iyi akşamlar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Teşekkürler Sayın T/A....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn. T/A ellerinize sağlık, iyi akşamlar.

Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sayın T/A....
    Eyvallah, sağolun...

İyi geceler...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı Günler...

XU100...

Durumun önemine binâen bugün 1-2 kelâm etmek gerekiyor diye düşünerek nâçizâne görüşlerimi beyân etmek istiyorum...

Dün gün boyu araba ile ilgilenip zamanı serviste geçirdim. O nedenle belki de dün yapmam gereken açıklamalar bugüne sarkmış oldu. Fakat beim asıl anltmak istediğim:

- Eğer bir sisteme uyuyorsanız ve buna güveniyorsanız eninde sonunda mükâfaâtını göreceğinizdir...

Örnek olarak:

Aşağıdaki grafik CandleStick grafiğidir. Eğer sadece bu sisteme bile uyuyor olunsa idi 08.09.2017 tarihinde 108.451 değerinden en kötü ihtimalle satış yapılmış olunacaktı. Hadi o da olmadı diye düşünürsek 3 gün sonra 108.155 değerinden mutlaka çıkılmış olunurdu. Taa ki bugüne kadar ki AL sinyallerinin hepsinin geçersiz olduğu görülerek sağ salim gelinebilirdi.

Velevki dünkü ani düşüşe yakalandık diyelim. Yine uyulan herhangi iyi bir sisteme uymaya devam edildiği sürece bu yolda en az zararla yürümek mümkün olacaktır...

İnanmak ve uygulamak şart...

Peki şimdi sorulabilecek soru: Düşüş tamam mı? devam mı? ise;

- Bence dünkü ani hareket olabilecek ama nasıl olacağı çok zor olarak düşünülen bir hareket için birilerinin ekmeğine yağ sürdü. Büyükler düşürmek istiyorlar ama bir yandan da ellerindekini kaptırmak istemiyorlar gibiydi. Dünkü düşüşle mal satmadan mal toplamı imkanına ve hem fibo hem de CandleStick desteklerine dokunmayı da başardılar. Onları bir kez daha tebrik ediyorum. İmkansızı başarp, nakış gibi işliyorlar. Gücün etkisi böyle birşey...

Düşüş belki daha aşağıları şimdilik görmese de ileride olaylar daha da sertleşirse (daha önce ısınırsa diye yazmıştım ve maalesef ısındı!!!) bir alttaki destekler de gerçekleşebilir... Olmamasını diliyorum... Sistemlere uymaya âzâmî gayret edelim ki bu dönemi en az zararla atlatalım...

Bizim kullandığımız Sisteme göre incelediğimizde de durum pek farklı değil...

Yine Sisteme harfiyyen uyan birisi için şu anki durumda stres yapacak birşey yoktur. Ne olabilşr peki:

- Başkaları için fırsat olarak düşünülen ve dipten alıp, tepeden satma (tepkilerde bile!!!) hayalini yapamamaış olursunuz. Bu zaten bir hayâldir. Belki 1-2 defa tutturursunuz ama daha sonra bunun acısını sizden fazlasıyla çıkarırlar.

Genelde bu işi bildiğini söyleyenler her ne hikmetse hep "tepeden satıp, dipten almayı" başarırlar. Ben bunun sırrını bulamadım. Bulsaydım köşeyi çok kere dönmüş olurdum...

Benim ne yaptığıma siz bakmayın. Ben uzun vade Temettü ve beklenti için işlem yapıyorum. Yeri geliyor yılarca zaararda bekliyorum. O nedenle benim gibi olmak zordur. Ben de bu hâle çok zor ve bir nevi de mecburen döndüm. Sistemi uygulamak kolay olsa da yine de düzenli olarak zaman ayırmak ve incelemk gerekiyor. Buna yer yer sağlık, yer yer zaman problemi ile imkân bulamıyorum. O nedenle şimdi kafam rahat bekliyorum.

Temettü işi güzel ama lot az ise bir işe yaramaz. Bakalım bu yıl benim beklentimi karşılayabilecek mi? Bir de vergi olayı var elbette!!

Grafiğe dikkat edilirse dünkü en düşük; yükselen ara dalganın %50 fibo geri alım seviyesidir...

Çok hassas bir dokunuş gerçekleşmiş.

İşler planlı ilerliyor...

Bugünü iyi takip etmek lâzım. Bakalım ne olacak...

7. Emeğinize sağlık.

Alıntı Originally Posted by 06Ank Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık.
    Teşekkür ederim.

Sabah ki yazdığım yoruma ilk cevap yazan olduğunuzdan dolayı da özellikle memnuniyetimi sunuyorum. Kimseden ses çıkmayınca yorumların devamı gelmedi.

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 153/1078 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •