Sayfa 826/997 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Evde basladim , arkadaslarin yaninda gunu bitirdim.. Yavaştan tv izlemeye çekileyim..

Devam edenlere afiyet olsun

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,070
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Evde basladim , arkadaslarin yaninda gunu bitirdim.. Yavaştan tv izlemeye çekileyim..

Devam edenlere afiyet olsun
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ben daha önce dediğim gibi herseye uyarım ama süre biraz az gibi yılda 2 kez gorusmede biraz uzuuun zaman geçirmek iyi olmaz mi? Her karara uyarım
    Bunnarda küffara ceng açacak yürek yok zaten, BİZANS surlarını görünce, orada 1 saniye bilem bile durmaz!

Götün götün geri kaçarlar zaten, hani BİZANS cengçisi, ANGARA fedaisi, alayının içi koftur bunnarın!

Saat tutuyor millet, yahu bir dene buyurun gelin deyen yok!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,070
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    alayının içi koftur bunnarın!
    Katılıyorum Sn Gaya

Bir davşanlılı, bir de ada'lı olmasa....

yanmışız........

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Yok midem ekşidi, yok ishalim var, zıçmam lazım deyen, tüyüyor!

Çağırsan ne olacak, t. lar tüy siklet, s. et gitsin alayını!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,070
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok midem ekşidi, yok ishalim var, zıçmam lazım deyen, tüyüyor!
    Midesi ekşiyene talcit, ishali olana mısır koçanı, zaçması gelene wc.

rakı sofrası müessesi karşılamıyormu..

Sayfa 826/997 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •