Artan

1,40 13.82 17:21
55,00 10 17:21
267,50 9.99 17:17
123,40 9.98 17:22
67,20 9.98 17:22
Artan Hisseler

Azalan

45,36 -10 17:22
47,70 -10 17:21
283,50 -10 17:21
43,74 -10 17:21
16,39 -9.99 17:21
Azalan Hisseler

İşlem

11.974.884.038,86 17:22
9.496.095.290,50 17:22
8.065.560.931,90 17:22
7.249.451.822,49 17:22
6.618.207.125,75 17:22
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vob 24

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    nasl gırcekler eyyy abd ye
    daha önce yazmıştım yeşil pasaport yada özür dilemeye gidene vize sorulmaz diye

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    daha önce yazmıştım yeşil pasaport yada özür dilemeye gidene vize sorulmaz diye
    yesil pasaporta vize var ABD ye

kos kos geri donerlerse cok fena cokk cok fena gumler burasi

Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    yesil pasaporta vize var ABD ye

kos kos geri donerlerse cok fena cokk cok fena gumler burasi
    özürlerini dileyecekler üstüne de bir anlaşma yapacaklar. ( trump bir şey satar yine ) sonra 110.000 gelecek. bence ytd.

özürlerini dileyecekler üstüne de bir anlaşma yapacaklar. ( trump bir şey satar yine ) sonra 110.000 gelecek. bence ytd.
    Erdogan in bir kemiğine bakar.
    Abd kosarak yalamaya gelir.
    Ocakta bitil tr ekonomisine cb baskanlik kemiği atti kapısının önüne. Abd isi gucu birakip yalamak icin birbirini ezdiler. Bunlar ruslar gibi onurlu kimligi olan millet degil.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    Bazi mallarin parasini versek bile satmiyorlar..adamin para basma hakkina goz dikmisiz USD yi uluslararasi alisveriste kullanmama egilimi cok ama cok kizdirdi ABD yi. Dua edelim boeing leri alma anlasmasi yaptik vermeseler asil ozaman duman olmustu THY MHY kalmazdi..Durum cok farkli mecralarda

Reza olayinin cozulmesi dua edelim cok pahaliya girmesin bize. cozulmezse duzelmez bisey zaten .. kader ona bagli hani varya bi sarki aglarini ordunmu diye ondan orduler agi rezadan bence, problem var

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Erdogan in bir kemiğine bakar.
    Abd kosarak yalamaya gelir.
    Ocakta bitil tr ekonomisine cb baskanlik kemiği atti kapısının önüne. Abd isi gucu birakip yalamak icin birbirini ezdiler. Bunlar ruslar gibi onurlu kimligi olan millet degil.
    para var işin ucunda millet demeyelimde şahıslar diyelim pek farklı değiller.

Bazi mallarin parasini versek bile satmiyorlar..adamin para basma hakkina goz dikmisiz USD yi uluslararasi alisveriste kullanmama egilimi cok ama cok kizdirdi ABD yi. Dua edelim boeing leri alma anlasmasi yaptik vermeseler asil ozaman duman olmustu THY MHY kalmazdi..Durum cok farkli mecralarda

Reza olayinin cozulmesi dua edelim cok pahaliya girmesin bize. cozulmezse duzelmez bisey zaten .. kader ona bagli hani varya bi sarki aglarini ordunmu diye ondan orduler agi rezadan bence, problem var
    sıkıntı büyük biliyorum ama şöyle düşünelim bir fabrika var bin tane işçisi var o fabrikayı yöneten 10 kişi patron 1 kişi yani şu anda ülke bu şekilde yönetiliyor bence. borsamıza bir şey olmaz. bence

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
    para var işin ucunda millet demeyelimde şahıslar diyelim pek farklı değiller.

sıkıntı büyük biliyorum ama şöyle düşünelim bir fabrika var bin tane işçisi var o fabrikayı yöneten 10 kişi patron 1 kişi yani şu anda ülke bu şekilde yönetiliyor bence. borsamıza bir şey olmaz. bence
    Yine de dikkat etmek lazim hocam
    ufak ufak veriyorlar
    dolari da aliyorlar sanki ufaktan
    borsamiza bisey olabilir yani
    fake yaptim fake yaptim ben altima take yaptim der cikar pala ona bisiy olmaz olan bize olur

Yine de dikkat etmek lazim hocam
    ufak ufak veriyorlar
    dolari da aliyorlar sanki ufaktan
    borsamiza bisey olabilir yani
    fake yaptim fake yaptim ben altima take yaptim der cikar pala ona bisiy olmaz olan bize olur
    ah ahh zaten hep bize oluyor ben zaten şüpheciyim merak etme karakterimde var. bol şanslar ve kazançlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •