Sayfa 513/1006 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Vob 24

1. 2 ABD'li sporcu için vize kararı esnetilmiş. "bak biz adım attık" demekmi istiyorlar böyle komik işlerle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    iyi tamam sustuk yav üfff

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Sen hiç konuşma eskisisin bi de gelip bu batakhane de para kazanmaya çalışıyon.hep devir öğretti size bunu kısa yoldan para kazanma sevdasını..borsa düşüşe geçti diyelim.. Bu kansızlar gün için tavana çizip öyle düşürürler..2008 de kim kazanabildi..çekilmiyonuz kenarı şöyle gümbür gümbür düşsün

3. Türkiye ve ABD arasındaki vize krizinde iki sporcunun Türkiye'ye giremediği yönündeki haberler üzerine Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık, iki sporcuya vize verildiğini duyurdu.

Söz konusu sporcular, Rus takımı Nadejda Orenburg takımında oynayan Emma Cannon ve Brionne Jones.

Nadejda Orenburg, İstanbul'daki Euroleague maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

ABD'nin vize hamlesinin ardından Türkiye de aynı şekilde misillemede bulunmuştu.

LONGLARI HAZIRLAYIN

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bu hayli ütopik..
    Yabancı 9.80 GARAN alıp, 12 TL ye taşıyacak... ???!

15 gündür her çıkışta satıyorlar...?

Olmaz demiyorum ama geçerli bir azda olsa sebep yok..
    Uygulanan siyasete bakarsanız çok ta ütopik değil. Bir süre önce Kardeşim Esad, sonra katil Esed, şimdi ise ismi konmamış müttefiğimiz Esad. Olmayacak şey değil.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

adamlar almağa o kadar kararlılarki ben cüzi düzeltmeler olabileceğini düşünüyorum. belki seans sonuna doğru aldıklarının bi kısmını verebilirler..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by silas17 Yazıyı Oku
    sayın JAS borcum olsun...

Teşekkürler Sn silas17.

Bu arada 122 inişinde aldıklarımın satışı şu an itibariyle bitti. Sonuncu 127800 den gitti. Yukarıda shortlar otomatik açılacak, 128100 den itibaren her 300 puanda 1 adet. U100 96 bine gelinceye kadar TP yok.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Gümrük Birliği`nin güncellenmesi ile tahmini olarak AB`nin GSYH`sinin 5,4 milyar avro, Türkiye`nin GSYH`sinin de yıllık 12,5 milyar avro artacağını belirterek, "Türkiye`nin AB`ye ihracatı da 5 milyar avro artar." dedi.

8.  Alıntı Originally Posted by FAKİR Yazıyı Oku
    Herkese selam...

benim düşüncem bu sefer maviyi kıracaktır.

gözaltına alınanların avukatlarıyla görüştürülmeleri bile maviyi kırmaya yetecektir.

Sayfa 513/1006 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •