5.50lerde ve 5.60 satislar yogun saglam hacim yapmasi lazim yada daha zamana ihtiyaci var ama bollinger banda cikis kanalina gectik kanal icinde yukselisi devam edecek gibi gorunuyor
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.50lerde ve 5.60 satislar yogun saglam hacim yapmasi lazim yada daha zamana ihtiyaci var ama bollinger banda cikis kanalina gectik kanal icinde yukselisi devam edecek gibi gorunuyor
Direk boyu kadar yükseliş olursa hedef büyük olabilir,
Bilançoya 2 hafta kaldı, bilanço beklentisi olabilir ya da bizim bilmediğimiz bir haber gelecek olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
![]()
Bu hisse ilginc bir hissedir en son zirvesini zorladiginda bilanco cok iyi gelmisti ama temmettu dagitmama karari alinmisti bundan sebep 7 tl den 4.25 e kadar surundu aylarca hisse gelisime acik bir hisse gecen kapa haber dustu kimse ilgilenmedi adamlar sirket satin aldi bu karini arttirmak bir hamle karin artmasi yuksek temmettu verimi de olur daha gayrimenkuller le ilgili mevzu var o cepte hali hazirda zaten yil sonuna kadar sermayesi kadar kar acikliycak muhtemelen riski dusuk gelismeye acik bir sektor
konu eski idi dostum ilgilendik biliyoruz.
Zaten hisse de bizden başka yazan çizen de yok.
o şirketin %50 si zaten alınmıştı kalani da alındı.
Destek varlık bankaların tahsil kabiliyetini yitirdiği alacaklarını yaklaşık %3 ila 6 bandında bir fiyata satın alarak tahsil yolları arıyor ve son dönemlerde de iş alıyor.
en son geçen hafta 13 milyona iş aldı diye biliyorum ama hangi banka olduğunu hatırlayamadınm
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayır dostum lidfa yıl iyi bildiğinden söylüyorum..
Once zirve...
Daha sonra 8.75 hedef diyorum..
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabahtan sat öğleden sonra aşağıdan al bravo ne güzel trade ettiriyor.ytd saygılar
Ust kademeler bombos resmen
Dakikaliklara gore bir tepki daha gelmesi muhtemel saatliklerde de tepki gelmesi lazim
Yer İmleri