Sayfa 540/1006 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    127.700 SHORT ..az miktar..
    bu ne biçim borsa...?? kafayı yedirecekler..
    127.750 kapadık...ve 127.750 LONG

https://www.cnbc.com/2017/10/06/weal...-lifetime.html

Wealth manager warns on bond markets creating the 'biggest financial crisis of our lifetime'

Brian Raven, group chief executive at Tavistock Investments, believes that bond markets will be the source of the problem and are primed for a sharp reversal
    With central banks preparing to put an end to ultra-loose monetary stimulus, and with inflation recently seeing a pickup, there are concerns that bonds could lose value quickly in a market that is not very liquid

Uyarılar arka arkaya geliyor,boğazına kadar aşırı değerli tahvilleri portföylerine alanların balon patladıktan sonra ''Kimse bizi uyarmadı'' diye ağlama hakları yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Alt yazı geçti BBHT de sesi kısıkdı google'dan bakmak lazım. Bunların borcu vardı belki ona taksit filan yaptılarr.
    Bulamadım maalesef. 13.13 den birden 7 kademe birden aldılar. İlk defa böyle görüyorum bu kağıdı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. gülecem kendimi zor tutuyorum.
    hiscii naptin sen , ben seni uyarmadim mi jetonlari idareli kullan diye madem kapatacan kapat simdi tüm sortlarini bak ne güzel firsat verdi hatta olmadi full arti full long yap stop ne laaa.
    adamin gelir kaynağı
    Hamdım Piştim Yandım

5. mavi çizgi kritik bi yer..
    ya tamam,
    yada tam cayırtı...

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

şaka gibi.. 1.300 puan indirdi...?
    Tamda endeks 110.000 e gidiyordu,bugün.. Belgin Maviş öyle yazmıştı,dün..

7.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Ne gibi bir kolaylık sn ariston

CHP'li Erdoğdu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen torba yasanın kabul edilmesi halinde GSM şirketlerinin yaklaşık 5 milyar liralık borcunun silineceğini söyledi.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...yasa-gsm-borc/

8.  Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    CHP'li ErdoÄŸdu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen torba yasanın kabul edilmesi halinde GSM ÅŸirketlerinin yaklaşık 5 milyar liralık borcunun silineceÄŸini söyledi.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...yasa-gsm-borc/
    Tşk ederim. Belli oldu haraketin sebebi

Sayfa 540/1006 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •