Sayfa 560/1006 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by FAKİR Yazıyı Oku
    Herkese selam...

benim düşüncem bu sefer maviyi kıracaktır.

"Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin ''İki ülke arasında, temsilcilerin bir araya gelip bu konu üzerinde çalışmaları kararı alındı'' dedi. Bozdağ, FETÖ tutuklusu ABD Başkonsolosluğu çalışanının avukatı ve ailesiyle görüşmesine herhangi bir engel olmadığını da söyledi." kaynak

haftaya kadar iyi haber akışıyla sarıyı kırar geçer diye düşünüYorum.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    son 6 aydır eğer elinizde sanayi sektörü veya havayolu hissesi yoksa yükseliş sizin için sadece işkence...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bugün önemli ,gün sonu konuşuruz,dediğim yere sen de baksana dostum ,alçalan kanal yani.....

Dostum bendeki durum şu,

Yani dünkü dip, düşen kanalın direnci idi, kırıldı.
    Benim takibimdeki en ciddi gösterge ise en alttaki.
    Buradaki NU öyle kolay bozulmaz görünüyor.

Bu arada Fibo %50 ye geldik.
    Bakalım %62 gelecek mi?

pariteye bak, cuma öğlen 3'ten bu yana 3 saat art arda kırmızı yakmadı. öyle fed'i öpeyim ben. şimdiki bar önemli, biz de nasibimizi alırız kapatırsa. şimdi de 180 derececiler başladı; ay sonu amb parasal genleşmeyi azaltma kararı alabilir, parite de artış devam edecek diye ötmeye.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    mükemmel atış olmuş,günün tepesini bulmusuz

ama cok gülemedim bugun 129 binden acilan şortlari 128 binden kapattim.eskilerle devam
    napak
    ölek mi
    dün kapatılan şortlari 130 binden yerine koyduk,günün tepesine yaklaşmış olabilir belki
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bir soru,

Spot-vadeli makasını belirleyen baskın unsur sizce nedir?

Bir tarafa kırılma hazırlığının göstergesi olarak kullanılabilir mi? Yoksa sadece vadeye yakınlık-uzaklık ile mi ilgilidir? Yoksa her ikisi de mi?

7.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    2021 de bilanço 2 trilyon dolar eksilmiş olduğunda senelik %10 artan dış borç ile sürdürülebilirlik devam eder mi
    FED İN BİLANÇOSUNDA BATIK 2 TRİLYON DOLAR MORTGAGE TAHVİLİ VARKEN,BATIK AVRUPA DEVLETLERİNİN TAHVİLLERİ BU SEVİYEDE İKEN BİZ HAYLİ HAYLİ borç çeviririz..FİNANSAL SİSTEMDEN MUHTEMELEN 20 TRİLYON DOLAR BUHAR OLUCAK..DÜNYADA BİZDEN ÇOK DAHA BÜYÜK SORUNLAR VAR..TÜRKİYE Bİ ÇOK ÜLKEDEN İYİ DURUMDA

böylesine güçlü alımların olduğu bi günde ancak trade amacı ile şhort yapılabilir. çakılırız diye beklentiye girmek bence çok riskli. bana göre geri çekilmeler alım fırsat olarak değerlendirilmeli..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 560/1006 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •