Sayfa 159/1120 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Foreks Haberleri

Goldman sachs, "türkiye'nin 2017 cari işlemler açığı için beklentimiz %4,5, ancak riskler daha büyük bir açık yönünde

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fransa'da eylül'de ab'ye uyumlu tüfe(final) yıllık %1,1 (beklenti %1,1, önceki %1,1

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*fransa'da eylül'de ab'ye uyumlu tüfe(final) aylık -%0,2 (beklenti -%0,1, önceki -%0,1)

*fransa'da eylül'de tüfe(final) yıllık %1,0 (beklenti %1,0, önceki %1,0)

*kalın: Terörle mücadelede küresel işbirliğine ihtiyaç var, söz değil somut istihbarat paylaşımıdır, ortak operasyondur
    *kalın: Vize krizinin çözülmesi için amerikalıların talepleri alındı, değerlendirilecek"
    *kalın: Abd ile anlaşmazlık karmaşık değil, bir günde çözülebilir
    *kalın: Abd türkiye'deki hukuki sürece saygılı olmalı
    *kalın: Idlib'de çatışmasızlık durumunu askerlerimiz icra edecek, şu anda keşif çalışmaları devam ediyor
    *kalın: Kuzey ırak yönetimine çağrımızı yineliyoruz, çağrımız ırak'ın toprak bütünlüğü çerçevesinde erbil ile bağdat arasında sorunların çözülmesidir
    *kalın: Tavsiyemiz bu adımdan bir an önce geri dönmeleri ve ırak'ın toprak bütünlüğünü tanıdıklarını ifade etmeleri
    *kalın: ırak kürtlerini cezalandırmak gibi bir düşüncemiz asla söz konusu değil
    *kalın: Biz bölme girişimine karşıyız, ırak'ta başka bir grup yapsaydı yine karşı çıkardık, suriye'de de böyle bir şey gündeme gelirse ona da karşı çıkarız
    *kalın: (sınır kapısının kapatılması) bağdat ve tahran ile koordineli bir şekilde adım adım hayata geçireceğiz

Büyük petrol ve doğal gaz şirket yöneticileri 2018 ABD'de kuyu
    açma sayısının 2016 seviyesine göre düşmesini bekliyor.

*isveç'te eylül'de tüketici fiyatları aylık %0,1
    *isveç'te eylül'de tüketici fiyatları aylık beklentisi %0,3
    *isveç'te eylül'de tüketici fiyatları yıllık %2,1
    *isveç'te eylül'de tüketici fiyatları yıllık beklentisi %2,3

*cumhurbaşkanı başdanışmanı ertem: Kgf dönüşleri başladı, şu ana kadar dönüş 13 milyar tl, aralık sonuna kadar 25 milyar tl'ye ulaşması bekleniyor-ntv
    *ertem: Bunun sadece binde 7'lik bir oranı geri dönmedi-ntv
    *ertem: Bunun bu şekilde devam etmesi bekleniyor-ntv
    *ertem: 13 milyar tl'den geri dönmeyen kredi tutarı sadece 90 milyon tl-ntv

Sayfa 159/1120 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •