dedikleriniz dogru ama ozellikle ABD de insanlar ekonomik olayina takilmiyorlar
cevremde Tesla kullanan toyota pirius kullananlar var benim gibi sinegim yagini cikarmak icin excel dosyasi hazirlamis birinin ilk sorusu abi sen bunu benzinli arabayla karsilastirip hesap yaptinmi oluyor
cevap hep ayni. Hayir yapmadik ben cevre temizligine katkim olsun istiyorum
ben bu cevaplara hayret ederken tesla diye bir sirket cikti ben yilda 500 bin araba satarim tanesini 35 bin dolara satip kar edicem bir sarjda 500km mi neoyle bir sey gidecek diyince millet arabayi almak icin hucum etti. su nda 550 bin kisi sirada
adam daha uretim yok 550 bin kisi siraya girmis
www.tesla3counter.com dan bakabilirsiniz
yani millet verimlilige bakmiyor onu demek istiyorum
ha ben basbakan olsam coktan benzinli ve dizel arabalari yasaklamistim o baska. Cevremizde gordugumuz kanser ve benzeri hastaliklarin en onemli sebebi onlar. Trafik polisleri arasindaki kanser olanlarin oraninin cok yuksek olmasnin sebebide o
EDIT: asagidaki linki buldum megerse Tesla TR de coktan satilmaya baslanmis bile adamlar foto bile cektirmisler. Ama neden Sapanca yi secmisler onu anlamadim
https://electrek.co/2016/12/19/tesla...superchargers/
Despite the complexity, Turkish Tesla owners estimate that they have over 100 Tesla vehicles in the country. Electric vehicles are taxed at a much lower rate in Turkey, which acts as an incentive.
emlak konusunu dagittim ozur dilerim
Yer İmleri