Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 529/1014 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de profesyonel görüş vereyim madem, mevcut durumda elektrikli araç teknolojisi özellikle benzinli araçlardan ne daha ekonomik, ne daha verimli ne de daha çevreci.

Elektrikli araç muhabbeti koca bir yalan, 4-5 ton ağırlığı taşıyan herhangi bir motor 2 tonu taşıyan , olgun ve verimli bir teknoloji ile üretilen modern içten yanmalı motordan daha verimli olamaz zaten göz var nizam var. Üstelik bataryalar life-cycle sonunda çöp, üstelik şarj süreleri uzun ve üstelik bataryada teknolojik bir devrim ( break-through diyeyim gönlünüz kalmasın ) olmadığı sürece bu durum değişecek gibi de görünmüyor.

Neden harıl harıl petrolü yasaklıyorlar? Bul karayı al parayı.
    dedikleriniz dogru ama ozellikle ABD de insanlar ekonomik olayina takilmiyorlar

cevremde Tesla kullanan toyota pirius kullananlar var benim gibi sinegim yagini cikarmak icin excel dosyasi hazirlamis birinin ilk sorusu abi sen bunu benzinli arabayla karsilastirip hesap yaptinmi oluyor

cevap hep ayni. Hayir yapmadik ben cevre temizligine katkim olsun istiyorum

ben bu cevaplara hayret ederken tesla diye bir sirket cikti ben yilda 500 bin araba satarim tanesini 35 bin dolara satip kar edicem bir sarjda 500km mi neoyle bir sey gidecek diyince millet arabayi almak icin hucum etti. su nda 550 bin kisi sirada

adam daha uretim yok 550 bin kisi siraya girmis

www.tesla3counter.com dan bakabilirsiniz

yani millet verimlilige bakmiyor onu demek istiyorum

ha ben basbakan olsam coktan benzinli ve dizel arabalari yasaklamistim o baska. Cevremizde gordugumuz kanser ve benzeri hastaliklarin en onemli sebebi onlar. Trafik polisleri arasindaki kanser olanlarin oraninin cok yuksek olmasnin sebebide o

EDIT: asagidaki linki buldum megerse Tesla TR de coktan satilmaya baslanmis bile adamlar foto bile cektirmisler. Ama neden Sapanca yi secmisler onu anlamadim

https://electrek.co/2016/12/19/tesla...superchargers/

Despite the complexity, Turkish Tesla owners estimate that they have over 100 Tesla vehicles in the country. Electric vehicles are taxed at a much lower rate in Turkey, which acts as an incentive.

emlak konusunu dagittim ozur dilerim
    Son düzenleme : Ahmetg; 12-10-2017 saat: 18:22.

Ahmetg Guest
    Guzel Kadikoyume gecmis olsun

Kadıköy'de kentsel dönüşüm 15 yıl daha sürecek; 1200 inşaat devam ediyor

http://t24.com.tr/haber/kadikoyde-ke...-ediyor,345136

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Merhaba.Oturacak eviniz yok gordugum kadari ile.yani ilk eviniz..Burada ev almasin isyat hissesi alin diyen de gorduysek forumu kapatip gidebiliriz..

Arkadasim..Oturacak evi almak bir bireyin ilk isi olmali hayatta.Omur o kadar cok hizli geciyor ki odedigin her kira bosa giden paradir..Dusun kira yerine kredi odediginde kendin icin yatirim yapiyorken kira odediginde bu paranin sana geri donusu yok..
    2. ev deseydin o zaman su an alma derdim.Fakat oturacagin evi MATEMATIGE UYDUKTAN SONRA direk almalisin..Bu matematikte nedir? istanbulda oturuyorsan 250 kira bedeli altinda buldugun evi al otur..
    teşekkür ederim, izmir gaziemir’de tam da 250 kira bedeli yapıyor , almak için işlemleri başlattım .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu arada Ahmetg kardeşim...popüler kültür tek değildir...hatta toplumun her kesiminde egemen bir kültür vardır...bu kültür bir süre sonra biraz da baskıyla popüler hale gelir...bir nevi mahalle baskısı dediğimiz konu.

mesela tv de dizi-evlilik programı-kavgalı karı koca barıştırma programı izleyip, çekirdek çitleyen bir kültür var...bir kesimde popüler bu..ama aynı popüler kültürün bir benzeri de beyaz yaka dediğimiz forumdaki çoğu arkadaşın da içinde olduğu grupta var..dizi izlemek mi, ıyyy..illa izlenecekse dizimag den filan net üzerinden izlenmeli...pek çok internet tv var buralardan izlenmeli...mesela bu da biizm camiamızda çok popüler...bre ahmak, ne farkı var...ha tv den izlemişsin, ha bilgisayardan...ya da bilgisayardaki görüntüyü tv ye yansıtmışsın...mevzu aynı.

yani tv lerde hoşuma giden dizi yok diyebilirsin, buna saygı duyarım...ama eleştirdiğin kesimin hoşuna giden dizi de tv de..o zaman niye leştiriyorsun...hatta bir ara muhteşem süleyman vs 1-2 dizi beyaz yaka arasında da popülerdi, gizli gizli izlerdi bazı arkadaşlar..ara ara dizi ile alakalı ağzından bir şeyler kaçıran olursa, eşim izliyor, annem izlerken mecburen biraz baktım vs muhabbetleri dönerdi.

Ahmet senin için mesajımı biraz daha açayım...kategorik olarak vasatlar arasında popüler olan bir şeyi suçlamak ve bundan uzak duruyorum demek de kendini "elit" sanan kesim arasında popüler olabiliyor...eleştirdiği yanlışa kendi de düşüyor yani.

Ahmet kardeşim, senin kafan karışık, hatta ruhun bile karışmış...amerikanın kucağında, her gün amerikaya küfrediyorsun...kucağındasın, ama çuk çuk memesinden emerken, sonra dönüp küfrediyorsun...bu karakter zayıflığıdır Ahmet...orjinal kalan tek şeyin ismin, isminin hakkını ver..biraz tutarlı ol, biraz da cesur ol..dünkü çocuk değilsin, radikal bir karar alıp dönersen memlekete, aç kalmazsın korkma...zaten yaşın gelmiş 45-50 ye kaç sene daha yaşayacaksın...şu anki varlığın sana ve ailene rahat rahat yeter..çocuğuna da iyi bir eğitim ve sağlık hizmeti aldırırsın...sonrası kader zaten.

Ahmet kardeşim, fikirlerin çorba gibi, bir gün pahalı dediğine, öbürgün kelepir diyorsun...her gün küfrettiğin memleketten bir türlü kopamıyorsun...biraz duruş sahibi ol, isminin hakkını ver bari.
    ++++++++++++++++1111111111111111111111111111111111

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Guzel Kadikoyume gecmis olsun

Kadıköy'de kentsel dönüşüm 15 yıl daha sürecek; 1200 inşaat devam ediyor

http://t24.com.tr/haber/kadikoyde-ke...-ediyor,345136
    Rant dışında bir bildikleri var mıdır, sanmıyorum ancak temelinin bile olmadığını bildiğim çok katlı binalara öncelik verilecek yerde, daha yeni ve düzgün binaların yıkılması üstelik o tehlike arz eden binaların sit alanı gibi yıkılmamak üzere korumaya alınmak istenmesinin $$$$$$ dan başka açıklamasını bulamıyorum.Hani sadece tarihi binalara dokunulmasa anlayacağım da birçok insan halen o çürük binalarda oturmaya devam edecek.Kesinlikle çürük yapılardan dolayı yapılan kentsel dönüşüm hikayesine inanmıyorum.Tabi bir de siyasal dönüşüm amaçlanıyor olabilir.
    Neticede 15 yıl değil muhtemelen 30-40 yıl kadar sürecek kentsel dönüşüm boyunca tarlabaşına dönüşecek semtler olacak.

Ahmetg Guest
    Hatay in toplam toprak alaninin %50 sinden fazlasi yabancilara satilmis

https://www.facebook.com/Tunacikgoz/...4489687595891/

bunu teyit edebilecek bir kaynak gormek isterdim. Eger dogruysa valla bilemiyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Hatay in toplam toprak alaninin %50 sinden fazlasi yabancilara satilmis

https://www.facebook.com/Tunacikgoz/...4489687595891/

bunu teyit edebilecek bir kaynak gormek isterdim. Eger dogruysa valla bilemiyorum
    Bu memlekette her sorunun 2 dogru cevabi olur.

Yandas cevabi, dogru cevap.

Okudugunda anlarsin.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Bu memlekette her sorunun 2 dogru cevabi olur.

Yandas cevabi, dogru cevap.

Okudugunda anlarsin.
    ama matematik diye bir sey var

o videoda metrekareler verilmis carpip boluyorsun %50 den fazla cikiyor

ben inanmadim inanan varsa kanit sunsun. Insan inanamiyor

Sayfa 529/1014 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz