Sayfa 594/1006 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Vob 24

1. Yarin cb abd yi yine fırçalar yalama abd fonlari kuyruklarini sikistirarak gelir biste..cok sert tokatlarsa yine böyle bir cikis gelir

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Vob'da bu kadar kaybetmeye gerek yok, kaybetmek için enerjinizi tüketmeyin,
    Pala gibi long biriktirin olsun bitsin. Sistemdi, indikatördü, robottu boş işler sonuçta bu da bir nevi hisse senedi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    haha...abd mahkemesi mi açacak kapatma davasını...tr mahkemelerinin böyle bir yetkisi yok, ya da böyle bir cesaret diyelim.
    Mazlum edebiyatı desek?
    Perinçekte aknin sonu geldi demiş bugun. Perinçek akp ile beraber hareket etmiyormuydu?

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Mazlum edebiyatı desek?
    Perinçekte aknin sonu geldi demiş bugun. Perinçek akp ile beraber hareket etmiyormuydu?
    ben perinçek i takip eden biriyim. adam hep yanlış anlaşılıyor. adam akp nin pkk konusunda ki politikasını destekliyor sonrada dönüyor hepsine ağzına geleni konuşuyor. tayyip ci filan değil bu adam. onlar benim savunduğum çizgiye geldiler diye savunduğum fikirlerden mi vazgeçeceğim diyor.adı akp ci oluyor..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben perinçek i takip eden biriyim. adam hep yanlış anlaşılıyor. adam akp nin pkk konusunda ki politikasını destekliyor sonrada dönüyor hepsine ağzına geleni konuşuyor. tayyip ci filan değil bu adam. onlar benim savunduğum çizgiye geldiler diye savunduğum fikirlerden mi vazgeçeceğim diyor.adı akp ci oluyor..
    Kendi kitlesini ayakta tutmak için soyledigi bir söz yoksa 1. Degnek malum... 2. Degnek perinçek

6. Yarın haftanın son günü dolarda short piyasada long haftasonuna girmek yürek ister. Dolar gece kiprasmasini yapıyo yarın için şimdiden davrananlar var gibi. Büyük ihtimalle yarın piyasayi vericekler ama sabahtanmi yoksa son saatte mi kestirmek zor. Aliptami vericekler yoksa almadan mi Paladan başka kimse 8800 dibinden yürümüş bi piyasada hafta sonu riskini yok sayıp long girmez heralde.

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Kendi kitlesini ayakta tutmak için soyledigi bir söz yoksa 1. Degnek malum... 2. Degnek perinçek
    dinlediklerime göre yazmıştım. kimseyi savunmuyorum savunmamda. hani sen garip bi abdal sın neylersin gümüş saplı zurnayı hesabı. halkını hiç kandırmayan tek lider ATATÜRK tür. gerisi kasımpaşa
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 594/1006 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •