-
Yeni zelanda'da eylül'de imalat sektörü performans endeksi 57,5 (önceki 57,9)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Japonya'da eylül'de m2 yıllık %4,1 (beklenti %4,0, önceki %4,0)
japonya'da eylül'de m3 yıllık %3,4 (beklenti %3,4, önceki %3,4
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
çin'de eylül'de ihracat yıllık %8,1 (beklenti %10,0)
*çin'de eylül'de ithalat yıllık %18,7 (beklenti %15,0)
-
çin'de eylül'de ticaret fazlası 28,47 milyar dolar (beklenti 37,3 milyar dolar)
-
Peru Merkez Bankası(BCRP), faiz oranını değiştirmedi. BCRP'den yapılan açıklamaya göre, faiz oranı yüzde 3,50 olarak kaldı. Piyasalarda da faiz oranının değişmesi beklenmiyordu
-
Hollanda'da ağustos'ta perakende satışlar yıllık %4,4 (önceki %4,5)
-
BOJ Kuroda : "BOJ gevşek para politikasını sürderecek, Fed ve ECB'den farklı bir patika izleyecek"
-
Erdoğan: Ab ülkemize serbest dolaşım hakkı vermedi de ne oldu, dünya başımıza mı yıkıldı
*erdoğan: Ab hala oyalıyor, fakat biz sabrediyoruz, diyoruz ki 'bu minderden biz değil siz kaçacaksınız'
*erdoğan: Dürüstseniz yapın açıklamanızı, bitirelim işi, bizim size ihtiyacımız yok
*erdoğan: Türkiye yoluna yine devam ediyor, hiç endişe etmeyin yoluna devam edecek
*erdoğan: Bir gece ansızın gelebilir dedik, bu gece tsk özgür suriye ordusu ile idlib'de operasyonu başlattı
*erdoğan: Idlib'de bize sınır, dolayısıyla tedbirimizi almak durumundayız, kimse bize niye bunu böyle yapıyorsunuz diyemez
*erdoğan: (kuzey suriye) strateji uygun bir şekilde devam ediyor, temennim kısa sürede bu biter
*erdoğan: Kuzey ırak'ın da bu hale gelmesinin failleri bellidir, zaman ola onları da inşallah gündeme getiririz
*erdoğan: şimdi gündemde kerkük var, çok ilginç bir şekilde gelişiyor
*erdoğan: Bütün bunlarla da biz ilgilenmek durumunday
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri