Sayfa 7/199 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 49 - 56 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Hagi2014 Yazıyı Oku
    Tabi sattigi hiseleride yine kendi aliyor disaridan boylece hem ky yi korkutuyor hemde asagilardan hisse leri topluyordu bunu usastada yapti ama spk artik siki takipte bence su an koseye sikisti riza ytdddddddd
    spk eğer işini tam yapıyor ve rızayı gözetliyorsa,ieyhoya müthiş zarar veren onmilyonlarca usaş satışını ödetsin bakalım.kafasına göre haber vermeden nasıl ve ne zaman yaptığı belli olmayan dolardan tl ye tl den dolara çevirmeleri bir araştırsın bakalım.öyle bir milyon tl gibi bu adamlar için komik rakamlarla k.y.nın gazını almakla olmaz bu işler.

2. atımızı sağlam kazığa bağlamadık
    lakin sabır ve zaman herşeyin
    ilacı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Yerle gök arasında bir yerlerde.
    Gönderi
    772
    Sn. Yatırımcılar 2014, 2015 ve 2016 dönem sonu bilançlarına ait kar veya zarar bilgilerini paylaşabilecek var mı?

4. 2016 bugün veya pztesi açıklanacak.
    2015 te 15,3 milyon zarar
    2014 te 6,3 milyon tl kar yapmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    772
     Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    2016 bugün veya pztesi açıklanacak.
    2015 te 15,3 milyon zarar
    2014 te 6,3 milyon tl kar yapmış
    Sn. Ufuk35 öncelikle geri dönüş için teşekkür ederim, bu hissede lotum yok ama takibime aldım ileride konjoktüre göre değerlendirilebilir.

İyi kazançlar dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    772
    Hisseyi tanıma adına faaliyet alanı Doco gibi uçak catering işi mi?

Eğer öyleyse eski forumdaki bazı yazılardan okuduğum kadarıyla Spk faaliyet alanı yok diye uyarıda bulunuldu deniliyor gerçek mi?

Bir de birleşme deniyor birleşmede Usas özelinde artı ve eksiler nelerdir ayrıca son tarihi Mart sonu geçiyordu doğru bilgi mi?

USAS Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM ZARARI: -51.916.169 TL.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Pes artık faaliyet raporuna bak tamamen yalan şirketimizi önemli derecede etkileyecek dava yoktur yazmışlar. 107.167.757 tl yi nasıl ışıklar holdinge geçtiğini yazmamışlar tedbir kararları yazılmamış. Paranın geri ödemesi için adli yol dolara çevrilmesine hükmetti dolar kurunu 2.32 tl sabitlediğini yazmamış
    Cemaş hisselerinde cep harçlığınıda koymuş yavv neresinden bakarsan elinde kalıyor. Bütün şirketlerine usas üzerinden ortağız. Bütün şirketler 2015-2016 zarar içinde bakalım ne yapacak rıza efendi

Sayfa 7/199 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •