Sayfa 137/243 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1. Takas paylaşacak varmı kim almış

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben şahsen tavan bekliyorum ama seans sonuna doğru pazartesi de inşallah 1.10 üzerine atacak benim şahsi görüşüm elimde çok yok zaten denemek için 0.90lardan girdim trs değildir

3.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Ben şahsen tavan bekliyorum ama seans sonuna doğru pazartesi de inşallah 1.10 üzerine atacak benim şahsi görüşüm elimde çok yok zaten denemek için 0.90lardan girdim trs değildir

Yorumu tam oturmuş inşallah birilerine faydası dokunmuştur

4. Kimseyi etkilemek istemem ama Galip bey hisseye girdiyse o hisseyi 2 ila 3 katına çıkartmadan bırakmaz.
    0.90 TL gibi hisseye girdiğini farz edersek, 2011 tarihi zirvesi olan 2.50 TL'li rakamları görmesini beklemek mantıklı.
    Ben pazartesi günü satmak yerine 2 TL olmasını bekleyeceğim.
    Düşerse de 0.80 TL'ye düşsün sorun değil
    YTD.

5. adamlar aşağıdan aldıklarını şirkete sattılar karı cebe koydular metronun para kazanması önemli değil.daha geride şekerin aldıkları duruyor....pazartesi müşteri bulursa verir ...ezberledik bu oyunları....ytd

6.  Alıntı Originally Posted by cow_boy Yazıyı Oku
    Kimseyi etkilemek istemem ama Galip bey hisseye girdiyse o hisseyi 2 ila 3 katına çıkartmadan bırakmaz.
    0.90 TL gibi hisseye girdiğini farz edersek, 2011 tarihi zirvesi olan 2.50 TL'li rakamları görmesini beklemek mantıklı.
    Ben pazartesi günü satmak yerine 2 TL olmasını bekleyeceğim.
    Düşerse de 0.80 TL'ye düşsün sorun değil
    YTD.
    Lıı
    hocam fıkrıne saygı duyarım ,,burada şeytan ucLusu var,mustı nın hıssesı bunıar sabıkaıı,,,,

7. Aynen layıliuorimndikkayli olmak gerekli olmalı anlık ekran olmalı kademe bilgisi olmalı

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Ben şahsen tavan bekliyorum ama seans sonuna doğru pazartesi de inşallah 1.10 üzerine atacak benim şahsi görüşüm elimde çok yok zaten denemek için 0.90lardan girdim trs değildir

Helal olsun doğru tahmin,metro eukyo yada aynı yerlerde girmişti acaba onun gibi yaparmı elinde olana bol şans

Sayfa 137/243 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •