-
*tçüd: Ham çelik üretimi ocak-eylül döneminde %13.5 oranında artışla 27,7 milyon tona çıktı
*tçüd: Ham çelik üretimi eylül'de yıllık yüzde 13 artışla 3 milyon ton oldu
*tçüd: Ham çelik üretimi eylül'de aylık yüzde 5,7 azaldı
*tçüd: Elektrik ark ocaklı tesislerin üretimi 2016 yılının eylül ayına kıyasla, % 20.4 artarken, entegre tesislerin üretimleri % 0.5 azaldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*new york fed imalat endeksi ekim'de 30,2 (önceki 24,4)
*new york fed yeni siparişler endeksi ekim'de 18,0 (önceki 24,9)
*new york fed istihdam endeksi ekim'de 15,6 (önceki 10,6)
*new york fed alınan fiyatlar endeksi ekim'de 7,0 (önceki 13,8)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*kanada'da ağustos'ta yabancıların kanada menkul kıymet alımları c$9,846 milyar
-
*katalonya perşembe günü ispanya'nın talebine yanıt vermeye niyetli değil-bloomberg ht
-
*fransa 3 ay vadeli bono ihalesiyle 3,095 milyar euro borçlandı
*fransa 6 ay vadeli bono ihalesiyle 1,396 milyar euro borçlandı
*fransa 12 ay vadeli bono ihalesiyle 996 milyon euro borçlandı
-
*fransa'nın 3 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz oranı -%0,701 oldu (önceki -%0,690)
*fransa'nın 6 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz oranı -%0,637 oldu (önceki -%0,614)
*fransa'nın 12 ay vadeli bono ihalesinde ortalama faiz oranı -%0,597 oldu (önceki -%0,577)
-
*rusya'da eylül'de sanayi üretimi yıllık %0,9 (beklenti %1,5, önceki %1,5)
*rusya'da eylül'de sanayi üretimi aylık %1,0 (önceki %2,0)
-
*iran parlamento başkanı, "abd'nin nükleer anlaşmadan çekilmesi halinde iran'ın bir a planı var"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri