Sayfa 69/582 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 545 - 552 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by traderage Yazıyı Oku
    Bu şirketin alayı gaydırı gubbak işler üzerine kurulmuş. Geçen Ofim İş Merkezi için Bankasya'dan 10 milyon Avro borç aldılar diye yazdım. Biri de cevap yazmış. O borcu Halkbank'tan aldı diye.
    Yahu kardeşim. Süreci biz biliyoruz. Sen hiç merak etme. Ostim Bankasya'ya olan borcunu ödemek için Halk bankasından borç aldı. Tabii bunu şimdi kimse bilmiyor sanıyor. Çünkü bank Asya ile Ostim yönetimi arasındaki ilişki ortaya çıkmasın diye.
    http://www.ostimyatirim.com.tr/Files...2014094058.pdf

2013 öncesi yapılan ve bir çok kamu ve özel şahsın yaptığını OSTİM de yapmış olabilir.Bankadan kredi almak suç mu ?? Devletimizin aradığı teröre destek verilmesi.Paranın değişik şekilde transferi.Yer almış veya iş yapacak diye kredi kullanan şirketi suçlamak hiç bir şekilde doğru ve etik bir davranış değil.linkte başkan şirketi kötü yönettiklerini kabul ediyor.
    bende çok kötü yönetildiğini yazdım.ama bazı devletin el koyduğu ve teröre destek verdiği için kayyum atadığı şirket statüsüne hiç koymadım.
    Devletimiz güçlüdür varsa bir aykırı durum açığa çıkartır.mış,miş le şirketi karalamamak lazım.
    borca sokmuşlar,
    kötü yönetmişler,
    işleri zamanında bitirememişler,
    öngörüleri zayıf,
    yani her türlü eleştiri yapalım hatta genel kurulda yüzlerine karşıda soralım ama hassas konularda çok seçici ve suç teşkil eden yaklaşımlardan kaçınmak lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by FURKAN37 Yazıyı Oku
    RSI ile bu kadar uyumsuzluk anormal...
    Hissenin çok yukarıda olması gerekirdi, öyle değil mi sn. Furkan37?

Bedeli hikayesinden dolayı çıkartmadılar, başarıyla bittiğine göre engel kalmadı ardık. Şirket merkezindeki talepli A grubu da satılmıştır bence ama usul saat 17'ye kadar olduğu için öyle açıklarlar. Bakalım sabah mı yoksa 17'den sonra mı kıpraşmaya başlayacak görürüz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Ben zaman daraldı düşüncesindeyim

4. 1,55 üstü atarsa hareketlenir gibi duruyor. Kasaya epey para da girdi, artık hisseye de birşeyler düşmesi lazım.

5. 1.48 den alanlar, 1,50 den satıyor galiba, başka açıklaması yok. Bakalım kapanış önemli.

6. starting box...

7. 1.51.ve 1.52 kademelerinden 1.100k alış varken hisse nasıl aşağıya basabiliyorlar hayret. yetenek bu olsa gerek...

8.  Alıntı Originally Posted by teacherm.25 Yazıyı Oku
    1.51.ve 1.52 kademelerinden 1.100k alış varken hisse nasıl aşağıya basabiliyorlar hayret. yetenek bu olsa gerek...
    Oh my got...
    Dur bakalım, ati izi it izine karışmış vaziyette, akşama sular durulur.

Sayfa 69/582 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •