Originally Posted by cancan5001 daha öncde dedim geçen düzeltme olacaktı bahaneler üretildi trende devamö short giyen üşür mirim kış gelmiş .düzeltmeler olsada yola devam kanımca.... 122 den ...131 e geldi 1 haftada.. SHORT şimdi giyilse ?
Originally Posted by Sercanhan Dolar ve emtia hareketine bakılırsa fed in bilanço küçültme operasyon paniği fiyatlara girmeye başladı gibi.. Bu ONS bilanço küçültmeye inananlara öyle bir kazık atacakki.. Bakalım kaçtan atacak o kazığı.
Originally Posted by keremalkm endeks 3 günde aynı yerde tepiniyor.. çıkamayan düşermi yoksa shortcu mazotumu göreceğiz poz short ytd
Originally Posted by thebigshort çıkamayan düşer mi ? Genel olarak ülkenin gidişatından şüphelerim var ama bu borsadaki işleyiş farklı sanki ...
Originally Posted by ABKA 70.000 den 111.000 e gelen endekste; düzeltme 99.000 e kadar mıydı?;dağ fare doğurdu... sanki ORTA VADEDE dönmüş gibi: AŞIRI SATIMDA oluşan PU lar...para girişi...ve ORTA VADEDE SİSTEMLERİN AL VERMESİ..... ptesi,salı,,gelecek hafta vs. ne yapar bunu bilen olamaz....5 günde 10.000 puan geldik... kişisel düşüncelerim sadece ORTA VADELİ YÖN İÇİNDİR.... elektrik vs. değildir.... HERİF forumun ne düşündüğünü biliyor....
Shortcular aman stoplosslara dikkat donunuza kadar almaya kararlı bu iblisler...
Originally Posted by ABKA HERİF forumun ne düşündüğünü biliyor.... SANAL poz aldığımda daha sağlıklı düşünüyorum ama reelde beni kandırıyorlar ne yapabilirim
Herifin oyun tarzını bildiğim için sıkıntı yok .. O sürekli alarak devre dışı bırakmaya çalışıyor ben ise usul usul enjekte ederek ortalama yaparak gidiyorum
Forum Rules
Yer İmleri