Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 546/1014 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Beton sapkınları için acayip mantıklı. Sayın mandrake gelir birazdan İSTANBUL `un dünya şehirlerine göre bedava olduğunu söyler. Valla bu ülkede yaşamasam, sadece sayın mandrake`nin yazılarına ve görüşlerine inansam bu fiyatlardan atlardım bu projelere . Ben betondan pek haz etmediğim için kaçırıyorum böyle beleş projeleri sevdalısı olanlara bırakıyorum bu karlı yatırımları. YTD
    bahsi gecen yer Istanbul degil

Biz Istanbul derken gercek Istanbul dan bahsediyoruz. Bu bahsi gecen Kartal beylik duzu falan gibi yerler Allahin dagi ABD de bunlara suburb denir sehir hayatindan kopuk bir yasam stili vardir.

2. Bir diger konu da, 7 milyar oldugu dusunulen dunya nufusunun 300 Milyonunun beyaz oldugu soyleniyor.

Kim saydi bilmiyorum ama bu sayiya, sari irktan olanlar ve melezler dahil degil.

Peki bu durumda, sayisal olarak hangi gruba karsi irkcilik yapildigi iddia edilebilir.

Tarihi koken itibariyle, Afrika'dan Amerika'ya kole ticareti nedeniyle, ruhlarda kok salmis bir nefret olusmus.

Bu olusmus nefreti, entellektuel elitizm yaparak, yok saymak, ne derece dogru olur.?

Ya da bu durumu degistirmek icin hangi kisinin elinden ne gelir.?

Bence en saglikli dusunce, Allah'in yarattigi tum insanlara karsi sevgi ve dostlukla muamele etmek olmalidir.

Sevgi enerjisi, yaratilmis enerjilerin en yucesidir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bende dünyanın öbür şehirlerinden birinde otobüs durağında zaman çizelgesi görmüştüm. Otobüs yazan zamanda geliyordu. Ama bende merak ediyorum şirket arabası kültürü dünyada bizim kadar yaygın mı ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ABD de 24 yildir yasiyorum hicbir zaman sirket arabasi benzini falan diye bir sey duymadim

is gezisindeki masraflari sirketler oduyor ama altindaki arabani benzini odemiyor. Turkiyede millet geziyor tozuyor oh masallah

Taksi soforunun teki sormustu abi fatura istermisin? Bende sok olmustum taksi faturami veriyormus

neyse sonra dediki abi insanlar 70 Liralik yere 100 liralik fatura istiyor sirkete odetiyor aradaki 30 lira cebe

Her zaman soylerim Istanbul dunyanin en carpik ilginc guzel heyecanli duzensiz canli kaos icinde sehridir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ben sadece Kanada ve ABD icin soyluyorum.

Sehir ici ulasim Metro ve cok duzenli otobus servisleri ile yapiliyor, minibus tipi, basibozuk bir duzen yok oralarda.

Taksiler cok iyi denetlenir ve musterinin istismarina izin verilmez, tek bir ornek dahi zor bulunur.
    taksi diye bir sey kalmadi yok gibi bir sey simdi

artik uber var. Uber yapan binlerce belki onbinlerce Turk var ABD de. Herhangi bir ubere bin ya araptir ya Turk. Neden?

Ingilizceyi gelistirmenin ve kiz arkadas bulmanin en kolay yoluymus bana oyle dediler bende yine sok oldum

Benim sehrimde mesela uberci Turkler 100 e yaklasmis durumda whatsapp te chat sistemi yaratmislar ayni bizim Istanbuldaki taksiciler gibi "abi surada olay var abi burada musteri bol abi burada trafik sikisik" muhabbeti donuyor

Neyse konuyla alakasi yok aklima geldi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Ben 12 yıldır neredeyse tamamen şirket arabası ve bedava mazot kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Kaskosu, mtv si, bakımı, lastiği falanda yok. Gayet güzel birşey.
    off off hayata bak. Haftasonlari parka piknige plaja git istedigin kadar sur gez dolas kebapci kofteci. (bunlarin hicbirisi amerikada yok)

Cennet Turkiyem.

kusura bakmayin troll gibi oldu

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    off off hayata bak. Haftasonlari parka piknige plaja git istedigin kadar sur gez dolas kebapci kofteci. (bunlarin hicbirisi amerikada yok)

Cennet Turkiyem.

kusura bakmayin troll gibi oldu
    Eee Santiyeciligi sabah 9 aksam 5 gibi dusunursen oyle olur..

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Beton sapkınları için acayip mantıklı. Sayın mandrake gelir birazdan İSTANBUL `un dünya şehirlerine göre bedava olduğunu söyler. Valla bu ülkede yaşamasam, sadece sayın mandrake`nin yazılarına ve görüşlerine inansam bu fiyatlardan atlardım bu projelere . Ben betondan pek haz etmediğim için kaçırıyorum böyle beleş projeleri sevdalısı olanlara bırakıyorum bu karlı yatırımları. YTD

birde şöyle bir durum var 112 m2 diye sattığı dairenin neti 66 m2 ben zamanında bir ev almıştım. 2010 yılında yine siteydi otoparkı var. 90 m2 daireydi neti 71 m2 idi. Yani şimdiki satılan projelerde aldığın daireninin netine bakıcaksın. Sonra 3+1 daire aldım diye gidersin kutu kutu pense oynarsın. benim 90 m2 daire büyüktür şimdinin 112 m2 dairesinden oluyor.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Eee Santiyeciligi sabah 9 aksam 5 gibi dusunursen oyle olur..
    haklisin. 30 sene onceki hayatim aklima geldi, 3 ay dayanmistim insaata. Sonra bankaciliga kactim. Allah sabir versin santiyede calisanlara

Sayfa 546/1014 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •