Sayfa 713/1006 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    yaa bırakın şu eziği

kendi gibi yanar döner bir sistemi var

sistemi deli saçması

daha önce açıklamıştım, piyasadan sıfır anlıyor, düşük kaldıraç, çok geçmiş trend başlangıçlarına oynayarak aklınca kendini garantiye alıyor, kaybetmemeye çalışıyor.

tek amacı sermayesinin sıfırlanmamasına çalışmak
    hele sen dur....129.500 iken : şu gün 1.500 yükselecek diye: millete cahilsin dedin....122.000 e indirdin endeksi.

hatta senden bahsetmiştim(122.000 de)......batmasından üzülmeyeceğim tek şahıs...çünkü bedduası tepti diyerek....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    söz uçar yazı kalır.....isteyene mesajlar orada...forumu daha fazla meşgul etmeyeceğim...nokta.............

ne zaman atışmaları görsem dayanamıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=3L-X7SD1_Dg

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Burası varoş semtinde kahvehane gibi olmaya başladı.kalite gün geçtikçe düşüyor.
    sabahtan akşama kadar giremedim foruma girincede bu tip sataşmaları görünce dayanamıyor insan.

defol gitler kelpeler külpeler.

işi gücü yok akşama kadar goy goy.

bir dur diyen çıkmaz ise seviye hepten böyleoluyor.

abd vize konusu nasıl uzlaşma ile bitecek, anlamış değilim. adam diyor ki(şartın biri), ben de çalışan adamı bana sor, ben tutukla dersem, tutuklarsın, yargılarsın. yani diyor ki, benim ajanımı , senin aleyhine de çalışsa tutuklayamazsın. tayyip buna evet derse, pes derim.

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    abd vize konusu nasıl uzlaşma ile bitecek, anlamış değilim. adam diyor ki(şartın biri), ben de çalışan adamı bana sor, ben tutukla dersem, tutuklarsın, yargılarsın. yani diyor ki, benim ajanımı , senin aleyhine de çalışsa tutuklayamazsın. tayyip buna evet derse, pes derim.
    sorun abd vatandaşı olması değil şef hocam.

sorun abd ajanı olması

rusya sanırım bir ajanı öldü diye savaş açmıştı zamanında ?

tabi kimi neden tutuklayacağınıda bileceksin bu bence diplomatik bir kriz. bass tehtid bile etti bizi terör olmuyorsa son zamanlarda bu abd ile iş birliğinizden dolayı demeye getirdi.

buyur tutukla hadi. ?

sen ben desek bunu farklı olurdu uygulama.

7. Diyecek diyecek sonra masadakine razı olacak.Karizmayı nasıl düzeltiriz derdindeler.Reis öi kabul edecek 4 maddeyi.Onlarda biliyor işte.Ortam kendiliğinde düzelip unutulacak.Türkiyeye sen de kaşıma artık diyecekler.

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

8. Akbayı tanımam bilmem yine sölüyorum 134 bin düşüşünde yanılmadı ve 122 binde 50000 lot alım yapıldığını ve bu alımın sahte olmadığınıda söledi bence güzel tespitleri var .yiğidi vur ama hakkını yeme.ona uymuş olsaydım yeminle 1 haftada bir daire lüks bir araba çekmiştim altıma.aldıklarımızın çoğunu şortta ısrar ederek verdik.

Sayfa 713/1006 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •