Sayfa 175/969 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Batsa da kurtulsa herkes.

Syg,
    Öldürmüyor da süründürüyor namussuz kağıt

2.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    kanını emdin KY nın yeter gari Baygeorge, enayi kaldı mı senin yazdığına kanacak
    bay george 1,3larda da yazardi, surekli burada bir suru tablo paylasiyor, kan emici demek yakismamis size.

3.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    bay george 1,3larda da yazardi, surekli burada bir suru tablo paylasiyor, kan emici demek yakismamis size.
    atmega aynen katiliyorum size,baygeorge 3 yildir bazen 0,77 der bazen 3.5 der biz alististik söylemlerine.o dediği içinde kimse ne alıyor nede satiyor...onla nerdeyse 3 yildir kader ortagiyiz...birazda daha saygı lütfen...

4. fazla aşağısını beklemek hayal olur nasıl baskı kurulduğunu görüyorsunuz sadece biraz sabır 3-4 senedir bekleyen arkadaşlarımızda bütün zararlarını çıkartıp kara geçecekler
    pırlanta gibi şirketler var portföyde
    en küçüğü dediğimiz yada sandığımız nevotekin silikon vadisinde yeri 375000 USD ye satılan ürünü var herbiri bir cevher ufak bir haber fitili ateşleyecektir

5.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    fırsat kaçırdık diye yanacağınıza adam akıllı tahtalara dağılın gençler, fırsatlar çok
    tarih 16,08,2017 aslında doğruydu temel olarak teknik bakınca yanıltıcıydı 1,73 üstü ayrı bir dünya idi
    ben o işi nisanda 100 birimi 5 birime düşürerek ayrılmıştım............ytd

6. Takibi hiç bırakmadan izledim 1,70 üstü her yukarı yapılan alımlar 1,90larda olsa boş hareketlenme olup
    anında 1,70 üstündeki umut yerine dönüyordu sanki bir şeyler olacakmış gibi tekniği orda tuttular yatırımcıyı uyuttular. Boşa taşeronluk yaptırdılar hisse taşıttılar. Her yer ralli yaparken....................

7. Yabancı diliniz ve yatırım yapacak paranız varsa mutlaka yurt dışı borsalarını inceleyin, zaten daha da TR de işlem yapmazsınız.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILAT Yazıyı Oku
    Kimler geldi kimler geçti. Yaz yaz ne oluyor ki 1,74 ve 1,77 li fiyatlar alım için süper.
    Kopar mı? kopmaz mı? Uçar mı? uçmaz mı? habere bağlı benim fırtınalı bir beklentim yok bu hissede
    Yılbaşından beri yazdık çizdik topu topu %15 20 arası prim her gün 5 hisse %2o prim yapıyor bu borsadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    15,09,2017 TEKNİK HALA YANILTICI 1,74 TE TUTUYORLAR AŞAĞI HİÇ İZİN VERMEDİLER AMA BEN ARTIK UMUDUMU KAYBETMİŞ CÜZİ LOTLA BEKLİYORDUM TEPKİM....HABERE BAĞLI FIRTINALI BİR BEKLENTİM YOK DEMİŞİM.

Sayfa 175/969 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •