Sayfa 887/1009 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Arkadaşlar fiziki dolar satın alırken özellikle en uygun satan bir banka varmıdır ? yoksa enpara'dan alıp geçeyim mi ?
    Enpara-ile bir iki yeri kıyasladım çok cüzi bir fark vardı arada..
    tavsiyeleriniz bekliyorum
    en garranti olsun diye akbanktan alım yapıyorum genelde...fiyat farkı oluyor haliyle.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    en garranti olsun diye akbanktan alım yapıyorum genelde...fiyat farkı oluyor haliyle.
    Garanti derken ? Nasıl bir risk oluşuyor diğer bankalarda ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Garanti derken ? Nasıl bir risk oluşuyor diğer bankalarda ?
    istediğim zaman paramı çekebilmek istiyorum.diğerleri birkaç saat bekletebiliyor...müşterisi çok olanın ödemesi çabuk oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Anılar... USD Ağustos sonunda 3,50 TL alatına indiğinden ben ne demiştim? Diğerleri ne demiş? Şimdi o diğerleri burada yok. Bana itiraz edemiyorlar..

Gitmişler...
    bu gece kondu ekonomisi olduğu sürece USD den çıkılmaz,%4.25 faizde bonus. usd-tl gir çık yapıp hem tl faizden hem usd den kazanan varsa ben saygı duyarım ama bu tip kişiler toplam KY nin %1'i bile değil.sonuçta risk alıyor,geneldede devale vadede yakalanıyor.ben bu işlerle uğraşıp deval riski alacağıma full USD ye yatarım gerçek enflasyon kadar getirimi alırım bu bana yeter.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu gece kondu ekonomisi olduğu sürece USD den çıkılmaz,%4.25 faizde bonus. usd-tl gir çık yapıp hem tl faizden hem usd den kazanan varsa ben saygı duyarım ama bu tip kişiler toplam KY nin %1'i bile değil.sonuçta risk alıyor,geneldede devale vadede yakalanıyor.ben bu işlerle uğraşıp deval riski alacağıma full USD ye yatarım gerçek enflasyon kadar getirimi alırım bu bana yeter.
    son bir kez yine düşebilir bence... ama kalıcılık beklemiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Arkadaşlar fiziki dolar satın alırken özellikle en uygun satan bir banka varmıdır ? yoksa enpara'dan alıp geçeyim mi ?
    Enpara-ile bir iki yeri kıyasladım çok cüzi bir fark vardı arada..
    tavsiyeleriniz bekliyorum
    Buradaki genel eğilime göre dolar alıp atacaksan tekrar düşün derim

En son 5 yıl önce öldük bittik az kaldı gelecek olan diyordu buradaki genel eğilim, şimdi de.

Karar senin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Buradaki genel eğilime göre dolar vs alıp atacaksan tekrar düşün derim en son 5 yıl önce öldük bittik az kaldı gelecek olan diyordu buradaki genel eğilim, şimdi de. Karar senin
    Hani marketin kapısında oturup da burada alışveriş yapmayan tipler vardır ya...

Milletin işi gücü yok dolar başlığında gelmiş dolar almayın demekte....Görevli midir nedir...

Allah iş versin...

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Hani marketin kapısında oturup da burada alışveriş yapmayan tipler vardır ya...

Milletin işi gücü yok dolar başlığında gelmiş dolar almayın demekte....Görevli midir nedir...

Allah iş versin...
    Mahallenin Ayşe Teyzesi siz misiniz her geçene laf yetiştiriyorsunuz Bora Bey

Sayfa 887/1009 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •