Sayfa 32/213 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 249 - 256 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Byzombi Yazıyı Oku
    Kozaal son durum nedir ustam tsk

Avea inTouch 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    KOZAL,
    9 şubatta gördüğü zirvenin ardından bir düşüş trendine girmiş gibi. tekrar yükselişe geçebilmesi için 19,06 seviyesinin üzerinde tutunması gerektiğini düşünüyorum.eğer üzerinde kalabilirse 19,15, 19,79 ve 20,89 bantlarına doğru hareketler olabilir. eğer aşağı yönlü kırılırsa da 18,76, 18,37, 17,98 bantlarına gevşemeler olabilir. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2.  Alıntı Originally Posted by aeg Yazıyı Oku
    Yataş için bilgi verebilirmisiniz,teşekkürelr.
    YATAS,
    Aralıktan bu yana çok düzgün bir çıkış trendi yakalamış gibi. 6,99 bantının üzerinde kaldığı sürece trend devam eder gibi ve 7,14, 7,47 ve 7,75 bantlarına hareketler olabilir. 6,99 aşağı kırılırsa 6,80 ve 6,52 destekleri çalışabilir gibi. eğer bunlar aşağı yönlü kırılırsa tekrar bakmakta fayda olabilir. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

Rica edsem birde kozaa yorumu alabilirmiyim

Yazılarımın tamamı 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104. , 107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye ve yatırım danışmanlığı niteliği taşımaz

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Yazıyı Oku
    Rica edsem birde kozaa yorumu alabilirmiyim

Yazılarımın tamamı 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104. , 107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye ve yatırım danışmanlığı niteliği taşımaz
    merhaba

KOZAA için olası noktaları grafikte işaretledim. düşüş trendine girmiş gibi gözüküyor. yükseliş olabilmesi için 2,10 bantının üzerine atması gerekir. 1,91 seviyesine doğru gevşeyen bir görünümü var. YTD.

Teşekkürler

6. herkese iyi haftasonları arkdaşlar istekleriniz olursa. haftasonu bakabilirim.

birde sayfa bu düzende devam etsin mi? grafiklerden memnun musunuz ? yoksa daha az grafik daha çok bolinger macd gibi bilgilerimi paylaşmamı istersiniz. yorumlarsanız sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    herkese iyi haftasonları arkdaşlar istekleriniz olursa. haftasonu bakabilirim.

birde sayfa bu düzende devam etsin mi? grafiklerden memnun musunuz ? yoksa daha az grafik daha çok bolinger macd gibi bilgilerimi paylaşmamı istersiniz. yorumlarsanız sevinirim.
    bu şekilde paylaşımlardan memnunum üstadım.

%68 bedelsiz ve % 2.8 temettü açıklaması sonrası anacm 3,12 haliyle orta vade rica edebilir miyim üstadım ?

şimdiden çok teşekkür ederim,

emeğinize ve yüreğinize sağlık !!!

başta size ve tüm müdavimlere iyi hafta sonları dilerim.

8. tesekkürler sn jamiryo.

Sayfa 32/213 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •