Sayfa 204/650 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. hissenin yapıcıları 3-4 kademe günlük paralarını çıkartan tarzdan.
    haftanın 1 günü boyle sabahtan hacimli hareketlenir. 10 kademe yukarı atar kendini sonra hisse gidecek ucacak kacacak diyenlere tepeden malı bırakır gün sonu önceki gün kapanısına gelir.

Bu rutin işlemler sadece KAP'a haber gonderdiklerinde degisir. onun dısında bu yazdiklarimin disinda bir sey gormedim simdiye kadar.

Finans yatirim son 1 ayda 1 milyon lot net satış gerceklestirdi. karsılıgındaki alanlar dagınık kurumlardan oldu. Toparlanması ve depar atması için acilen halka arz haberlerinin veya olumlu yansıyacak diger haberlerin gelmesi gerekir. yoksa boyle tahta yapıcıları hisseyi belli bir volumde tutarak hareket ediyor.

2. Kafein ikinci halka arz müracaatı cevap Yok smartiks halka arz müracaatı cevap yok İKLİMYA payları cevap yok bu şirketin bildiğimiz faaliyetleri bu bilançosu bekleniyor maalesef hissedeyim hergün sebebi olanlara hürmetlerimi sunuyorum.Hisse KAP haberleri primine tenezzül edilen konumda bu yıl boyunca BIST performansı tarih yazdı bu o primden de etti bizi.Ne diyelim Allah'a havale ediyorum bunun sebebi olanları.

[QUOTE=hisse-gercekleri;1079605]Sana bir sey daha git once yatırımcı ilişkilerini ara cevap alabilirsen seni adam yerine koyarlarsa gel tekrar yaz.

Ne seni nede baskasini etkilemek ne haddime.. Kendi kandırılmışlığımı yazıyorum forum burası. sende pozitif yaz[/QUO

bana ne yatırımcıi ilişkilerinden..inanmadığım tahtada olmam. ,kimseyi etkilemeye gerek yok.burada zarar edenlerde var.
    yatırımcı ilişkileri olsa ne olcak bilgimi verecek. 2 tane mürecaat spk da. zamanı daraldı.
    bol kazançlar.

4. Şirket güçlü olsa kağıt asansör mü olurdu?Bu asansörü çalıştıranlara hürmetlerimi sunarım!

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    2.64 le aranızdayım beyler
     Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun diyelim.
    Niçin böyle bir kanıya vardığınızı çözemedim.Hasta da değilim aslında ama ne demeye çalışıyorsunuz şifreli konuşmaları çözmekte zorlanıyorum.hissenin yabancısıyım.hata mı yaptım acaba.pazartesi elimden çıkarayım o zaman küçük bir zararla.

6. Yatirimci ilişkilerini aradım hatta mail attılar. Çalışmalar devam etmekte her şey güllük gülistan. Her yerde bahar var çiçekler açmış. Ama o ne ? Para yok . Hisse yukselmiyor. Arz yok . Yok söyle yok. 2 satır yazı . Sonra tekrar satış. Kısaca müdavimi olarak kocama bir *0*.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 4 Aralık 2015 : Verusaturk, Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin %20'sini satın aldı. 1 TL nominal değerli pay için 2,64-TL fiyat ve toplam 26.400.000- TL karşılığında şirketimize satılmıştır.
    GEREL en son kapanis 1,99 ZARAR

Verusaturk GSYO, girişim sermayesi yatırımı olarak Anel Telekom'un hisselerini aldı. Toplam 8.297.942 adet hisse şirketimiz Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Borsa dışında satın alınmıştır.
    ANELT en son kapanis 0.53 KÜLLİYEN ZARAR

4 ARALIK 2015 : Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payımız %40,86'ya ulaşmıştır. borsada işlem gören statüdeki 1.187.342,184 adetinin Borsa Toptan Satışlar Pazarı'nda satın alma işlemi gerçekleşmiştir.
    ACSEL bu tarihlerde sanirim 4 liralardaymis en son kapanis 2.79

Yukarıdaki bilgileri kendi resmi sitesinden topladim. sanırım şirketi pamukova elektrik kurtariyor asıl faaliyet alanı girişim olan kıymetli şirketimiz her giriştiği işten ZARAR etmiş.

Hakkımızda hayırlısı

8.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    4 Aralık 2015 : Verusaturk, Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin %20'sini satın aldı. 1 TL nominal değerli pay için 2,64-TL fiyat ve toplam 26.400.000- TL karşılığında şirketimize satılmıştır.
    GEREL en son kapanis 1,99 ZARAR

Verusaturk GSYO, girişim sermayesi yatırımı olarak Anel Telekom'un hisselerini aldı. Toplam 8.297.942 adet hisse şirketimiz Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Borsa dışında satın alınmıştır.
    ANELT en son kapanis 0.53 KÜLLİYEN ZARAR

4 ARALIK 2015 : Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payımız %40,86'ya ulaşmıştır. borsada işlem gören statüdeki 1.187.342,184 adetinin Borsa Toptan Satışlar Pazarı'nda satın alma işlemi gerçekleşmiştir.
    ACSEL bu tarihlerde sanirim 4 liralardaymis en son kapanis 2.79

Yukarıdaki bilgileri kendi resmi sitesinden topladim. sanırım şirketi pamukova elektrik kurtariyor asıl faaliyet alanı girişim olan kıymetli şirketimiz her giriştiği işten ZARAR etmiş.

Hakkımızda hayırlısı
    Kesinlikle doğru ve gerel,özellikle anelt 2.00 ortalama fiyatlarından alınıp borsada 1.20 TL ve altına sattılar iyi zarar'Acsel de iştiraki ve rakamlarınız doğru 4 den 5,00 a kadar aldılar nakitlerini bitirdiler.Hen nakde sıkıştıklarında meksa dan ,finans yatırımdan dolaşımda olan özellikle oyak ve cıtı de duran patron mallarından anlaştıkları (para kullandılar sanırım faiz ile yoksa kim alır bukadar yüklü milyon satışları!)borsa da blok 2,70 den 2,60 a sonra 2,57 den 2.50 ye kadar şahısa ya da şahıslara sattılar! Ayrıca karşı taraf alış yazdı yüzbinlerce lot bunlar sattı.Araya elbet yatırımcı alımlarıda kaynadı o kadar hisse yayıldı tabana resmen! Dolayısı ile hisse en ufak yukarı bir harekette hemen satış gelmekte ve hissenin bulunduğu fiyat durum sıkıntısının asıl kaynakları bından dolayıdır.Dolayısı ile bu şirketi bir tek durum kurtarır,o da iştiraklerini halka açıp nakit girdisi sağlamak!O da şuan spk da ve henüz bir haber,izin çıkmış değil!

Ytd.Değildir.

Sayfa 204/650 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •