Sayfa 107/215 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 1717 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaw ne saçma tartışmalar inanılır gibi değil. adam hiç bişey bulamazssa bunlar çift nick yazıyorlar dite iftira atabiliyor.

zaten temettü hisselerinden seçim yapacaksın yapacağın hisse taraması 25 çimento gyo bilmem ne çık.

10 tane hisse arasından seçim yapacaksın zaten bu 10 tane hissede belli tmt25 arasında yayınlanıyor BEDAVA

bunun için gidip birde programa para ver bilmem ne.

3 ayda bir porföy seçerim ekranı kapatır giderim diyenler nedense ?? dakka başı forumda ...ve programın reklamını yapıyor.

10 tane hissenin sıralamasını yapamıyorsan borsayı bırak zaten.
    Burada sık bulunulmasının sebebi reklam değil. Sık bulunulmasının sebebi; yeni başlayan yada bir süredir yatırım yapan ama verim alamamış kişileri tüyocuların yada ne iş yaptığı dahi belli olmayan şirketlerin elinden kurtarıp, basit bir eleme yöntemiyle düzenli kar payı dağıtan, görece verimli şirketlere yatırıma yönlendirmek. En azından 3-4 sayfadır, başından beri bu niyetle devam eden başlığı sulandıran kişileri de uzak tutmak.

Burada savunulan program değil zaten. Nedir bu temettü verimi, temettü ödeyen firmalar neden bu kadar savunuluyor diye farkındalık oluşturmak. Ayrıca merak edilmesin, hiçbir karşılık beklemeden yardım eden insanların sayısı düşünülenden de fazla.

herkes düzgün ve doğru bilgilendirmenin peşinde zaten.

daha dün sizin gibi Tv fiyat ilişkinisinin dediğinizin çok çok ucuk bir farkla nasıl olmadığını grafikte gösterdim.

söz konusu kazançlarda bu şekilde.

bu nedenle dikkat ederseniz düzgün ve dürüst bilgiler sunarsanız buraya gelip kimse .. yok öyle değil o demez zaten.

bende diyorumki bu basit sıralamayı yapabilmek için prgma ihtiyaç yok.

ama hala benim o yazımı bile eleştirebiliyorsunuz.

Tv fk vs geliştirme kodlama konusunda benim topice katkım olur ama zararım olmaz bunu bil yeter.

söz konusu 15 tane hisse zaten.

dakikalık olarak matrikste döngüye bile bağlarım. filtreleyip.

biri gelip forumdan defol git diyor vs.

bunlar reklam kokan hareketler.

DOĞRU BİLGİ PEŞİNDE İSEN EĞER TABİ YAZILANLARI OKUYUP DEĞERLENDİRMELİSİN.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    herkes düzgün ve doğru bilgilendirmenin peşinde zaten.

daha dün sizin gibi Tv fiyat ilişkinisinin dediğinizin çok çok ucuk bir farkla nasıl olmadığını grafikte gösterdim.

söz konusu kazançlarda bu şekilde.

bu nedenle dikkat ederseniz düzgün ve dürüst bilgiler sunarsanız buraya gelip kimse .. yok öyle değil o demez zaten.

bende diyorumki bu basit sıralamayı yapabilmek için prgma ihtiyaç yok.

ama hala benim o yazımı bile eleştirebiliyorsunuz.

Tv fk vs geliştirme kodlama konusunda benim topice katkım olur ama zararım olmaz bunu bil yeter.

söz konusu 15 tane hisse zaten.

dakikalık olarak matrikste döngüye bile bağlarım. filtreleyip.

biri gelip forumdan defol git diyor vs.

bunlar reklam kokan hareketler.

DOĞRU BİLGİ PEŞİNDE İSEN EĞER TABİ YAZILANLARI OKUYUP DEĞERLENDİRMELİSİN.
    Daha dün, bir hissenin fiyatı 50'den 10'a düşerse temettü verimine göre yapılan listeden kaybolacak dediğiniz hisse örneği için, o hissenin fiyatı 50'den 10'a düşerse temettü verimi 5'e katlanacaktır cevabın üzerine siz "yok öyle birşey" diyerek ilk sorunuzun tam tersine fiyatı 3-4 kat artmış bir hissenin grafiğini koyarak mantıksız bir biçimde tezinizi ispatladığınızı iddia ettiniz.

Bu ilk sorunuz : http://www.hisse.net/topluluk/showth...26#post1081826

Cevabım : http://www.hisse.net/topluluk/showth...71#post1081871

İlk sorunuzu ispat ettiğini sandığınız ama tam tersi yönde gerçekleşmiş fiyat grafiği : http://www.hisse.net/topluluk/showth...20#post1082220

Mantıksız cevabınıza yanıtım : http://www.hisse.net/topluluk/showth...50#post1082350

Dalga geçtiğinizi ciddi şekilde düşünmeye başladığım cevabınız : http://www.hisse.net/topluluk/showth...74#post1082374

Lütfen, benim gibi öğrenmeye çalışan yada burada bilgilerini, tecrübelerini aktarmaya çalışan insanlara engel olmayın artık.

Alıntı Originally Posted by flexy Yazıyı Oku
    Daha dün, bir hissenin fiyatı 50'den 10'a düşerse temettü verimine göre yapılan listeden kaybolacak dediğiniz hisse örneği için, o hissenin fiyatı 50'den 10'a düşerse temettü verimi 5'e katlanacaktır cevabın üzerine siz "yok öyle birşey" diyerek ilk sorunuzun tam tersine fiyatı 3-4 kat artmış bir hissenin grafiğini koyarak mantıksız bir biçimde tezinizi ispatladığınızı iddia ettiniz.

Lütfen, benim gibi öğrenmeye çalışan yada burada bilgilerini, tecrübelerini aktarmaya çalışan insanlara engel olmayın artık.
    Arkadaşım karşıma gelen ilk temettü verimi yüksek olan bir hisseyi ele aldım

illa düşen hisse istiyorsan örnek buyur tonla atabilirim.

haa bunada kulp takarsınız siz.

nerde hani yükseliş.. TV oranında hisse düşerken ???

grafikte gördüğümüzemi inanalım sanamı ?

YOK ÖYLE BİRŞEY DİYORUM BUDA KANITI HALA ÇABALIYORSUN.

fiyat 5 kat Düşerse tv 5 kat artar iddian çöp oldu zaten. buda çöp oldu.

ve zaten 0 olan birşeyin nesini ölçeceksin.

hep hatalı bunlar diyoruz

6 LİRADAN 3 LİRAYA DÜŞMÜŞ HİSSEDE NEREDE TV VERİMİ 2 KAT ARTMIŞ GÖSTER BENDE GÖREYİM.

öğrenmek istiyorsanız biraz açıp bakın yahu.

BİRAZ GERÇEKÇİ OLUN ARTIK.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Arkadaşım karşıma gelen ilk temettü verimi yüksek olan bir hisseyi ele aldım

illa düşen hisse istiyorsan örnek buyur tonla atabilirim.

haa bunada kulp takarsınız siz.

nerde hani yükseliş.. TV oranında hisse düşerken ???

grafikte gördüğümüzemi inanalım sanamı ?

YOK ÖYLE BİRŞEY DİYORUM BUDA KANITI HALA ÇABALIYORSUN.

fiyat 5 kat Düşerse tv 5 kat artar iddian çöp oldu zaten. buda çöp oldu.

ve zaten 0 olan birşeyin nesini ölçeceksin.

hep hatalı bunlar diyoruz

6 LİRADAN 3 LİRAYA DÜŞMÜŞ HİSSEDE NEREDE TV VERİMİ 2 KAT ARTMIŞ GÖSTER BENDE GÖREYİM.

öğrenmek istiyorsanız biraz açıp bakın yahu.

BİRAZ GERÇEKÇİ OLUN ARTIK.
    Peki gerçekçi olalım ve o grafiğin sol tarafını gösterelim ;

23.05.2012 tarihi 3 yıl aradan sonra temettü vermeye başladığı tarih. Bu tarihten sonra yapacağımız portföy içinde döneme göre karşılaştırılınca temettü verimi yüksek ise listeye girecek diyelim. 31.12.2013 tarihine kadar temettü verirse verime göre listede olacak yada olmayacaktı.

23.05.2012 Fiyat : 5.40 , Temettü verimi : 4.46%
    31.12.2013 Fiyat : 3.24 , Temettü verimi : 16.26%

Düzenli temettü veren hisselerde bu durum çok daha fazla tekrar edecektir. Bu nedenle, tavsiyem XTM25 yada XTMTU endeksin içerisinde tarama yapılması yönünde.

6. Bir an TV FORMÜLÜ YANLIŞ, ERHAN HAKLIYMIŞ diyeceksiniz diye ödüm koptu.... OOfffff ne sttreeesss....

nerede abi % 40 değişime % 40 ?

5 kata 5 kat ??

nerde

Alıntı Originally Posted by flexy Yazıyı Oku
    Eğer fiyat 50'den 10'a düşerse tv 5 katına çıkacağından listenin tepesinde olacaktır. Bu hisse düzenli temettü de veriyorsa kısa zamanda ilk fiyatı da katlama ihtimali fazladır.
    bunu siz yazmadınız mı ?

% 40 ile % 242 ! arasındaki farkı göremiyormusun yoksa işinizemi gelmiyor.

istersen grafiği ters çevir bak birde öyle dene.!!!

komik olmaya başladınız.

hayır kendi yazdığınız şeye bile kendiniz inanmyorsunuz )

8.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Bir an TV FORMÜLÜ YANLIŞ, ERHAN HAKLIYMIŞ diyeceksiniz diye ödüm koptu.... OOfffff ne sttreeesss....

Sayfa 107/215 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •