Suan 50 Milyon 6-9 aylik arasinda ozkaynak artışı garanti. Bilanço son günü 30 Ekim.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan 50 Milyon 6-9 aylik arasinda ozkaynak artışı garanti. Bilanço son günü 30 Ekim.
Şu anki karı 10milyon sanırım şermayesi 39milyon bu bilanço su ayin 30 sanırım tahminen nekadar artar 10milyonun üstüne artı nekadar olur sence Defder değerinin bile altında şu an bunun ederi nedir dostum
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 aylıkta Defter değeri minimum 200 milyon olacak. Ama muhasebe sisteminde. Kervt hissesi satilinca kar zarar a yazılacak. Şuan Için 9 aylikta kervt pirimini öz kaynakta göreceğiz. Kar a yansimayacak.
Ayrıca rixos olayını da unutmayalim. Rixos un kıymetini anlamak için Maalt topigini baştan sona okuyun.
Bu hisseye artı yansimazmi sizce ufuğu 3lere taşımaya yetmez mi görüşünüz nedir
Tekniğe bakarsak bi sıçrama gözüküyor fazla teknik den anlamam ama.
Hisse gözaltına finansal kiralama faaliyetleri Son bulduğu için girdi. Şimdi ticari faaliyetleri farklı ve bu faaliyetten geliri var ve ünvan değişikliği. Başvuru durumunda gozaltindan çıkma ihtimali yüksek çıkarsa şayet hedefimi dillendirmek istemem.
Dostum bu hisse hakkında bi bilgi sahibi değildim 1.69 aldık bu hisse hakkında baya bilgi sahibisin dostum peki göz altından çıkma başvurusu yapar mı böyle vi potansiyel bi ışık varmı yani hadi çıkdı kanınızdaki fiyat neresi olur hani çıkarsa ucuza kaptırmayan malımızı mesala yeşil de göz altında bi hisse ama şu an 9 tl bunda bu ışık varmı sizce
Yer İmleri