Sayfa 195/1013 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    İyiki yorum yapmıyorsun referandum sonrası evet çıkacağını düşündüğünü IQ su 50 olan adam bile anladı
    yine bu sonuçla dolar da aşşa doğru bi istikrar olacağını da düşündüğünü IQ su 35 olan bile anladı..

şakacı röveşatacı seniii..
    doların yönü konusunda tabiki yorum yapabilirim sen konuyu yanlış anlamışsın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Kemal ÖZKİRAZ AKAM Başkanıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    1$ =1 tl yapalımmı. benim çok güzel taktiğim var patentini alacağım. eved çıkarsa istikrar sürsün diye yardım edeceğim. madalya bile alabilirim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Televizyonları Dolduran Anket Şirketlerinin İlişkileri ve Sonuçların Doğruluk Payı

Linkteki yazıyı da okuyabilirsiniz. Anket Şirketleri ile ilgili araştırma yapmışlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Nohuttan sonra sıra arpaya geldi. TMO’ya gümrüksüz 100 bin ton arpa ithalat yetkisi verildi. Bakanlık tarafından 31 Mayıs 2017’ye kadar geçerli lisans hazırlanacak

http://www.milliyet.com.tr/bir-urun-...onomi-2411229/

Hadi gene yaşadınız...

Ak yönetim dümdüz ettiği tarımda sadece maliyet düşsün diye gümrüksüz arpa ithal ediyor.

Bunun bir kısmı da "haram" bira üretimine gidecektir...

Ak troller cumhuriyet tarihinde tek parti dönemi dışında koalisyonla bir yıla varmayan sol iktidarını "tüp kuyruğu" ile simgeler...

Bir tarım ülkesi olan Türkiye'yi hemen tüm ürünleri ithal eder hale getiren bu 15 yıllık yönetimi nasıl anacağız acaba?

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yok rövaşatası süperdi
    bu topicte çok soru sormayın bana dedim ya yönetimce yasaklandı dolar almama konusunda yorum yapmam
    bence sen, beleşçi gerd müller'e daha yakınsın .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Senin ki Ahmet Ç. ın ki gibi olmuş..
    A.Ç. Beyler aptal aptal konuşmayın yaa..Bakın size aptal demiyorum haaa..

Rumenige..Dolar da trend aşşa..Bakın alın satın demiyorum ha..

Sayfa 195/1013 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •