Siz ve Sn Yigit Baran ın bu hissede en eskilerden olduğunu biliyorum. Ben bu hisseyi Aralık 2016 tarighinde takibe almıştım. birkaç kez girdim çıktım Allaha şükür kar ettim. Uzun süre 0.60 bandı üzerinde tutundu. Kap haberini görür görmez karanlık odaya girdiğinde 0.62 den daldım hisseye. Her hissede sizler gibi hissenin A dan Z ye herşeyini bilen yatırımcılar var ve ben bu kişilere her zaman saygı duymuşumdur. Ben şahsen bir hissede takılmam. Dibe yakın hisseleri bulur onları önce mali yapıları açısında eler takibe alırım. Geçen sene Aralık ayında 128 hisse tespit edip takibe aldım. Yaklaşık 110 tanesi Endeksin bu yükselişine de ayak uydurup %50-%600 arasında prmlerdi. Bu hisselerden biride EGCYO idi. Takip ettiğim tüm hisselerin form sayfalarını dolaşıp o hisselerin siz ve Sn Yiğit Baran gibi müdavimerinin yorumlarını dikkatle okurum. Beni hisseye çeken şey Kap a düşen %200 tahsisli haberi idi zaten haberi görür görmez daldım hisseye Allah a şükür %50 pirimlendi. Haberin çok önemli olduğunu ilk yükselişe geçtiği gün burd ayazmıştım. bazı arkadaşlarda sanırım elindeki malı kaptırmışlardı yükselmesin diye ver yansın karalıyorlardı. Ama onların yazdığı yorumlar o kadar etkili olmadı spek yapacağını yaptı. Ben yine söylüyorum 1 TL fiyattan %200 tahsisli olayı gerçekten doğru ve yapacakları birşey ise hisse yoluna devam edebilir Yok bu haber sadece yemleme amaçlı ise o zaman malı yedirir basar aşağı.
Yer İmleri