Başkan, bu ceza meselesinde belirli bir tarih var mı?
Yada bir gece ansızın mı ...kckler![]()
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan, bu ceza meselesinde belirli bir tarih var mı?
Yada bir gece ansızın mı ...kckler![]()
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otomobilde, iş makinalarında v.s. kiralama var, bence konutta da kurumsal kiralama dönemi başlamalı.
Ev fiyatları ile hane halkı geliri uyumsuz. Öte yandan istikrarlı ev sahibi olur ise kiracılar ilgi gösterebilir. Neticede özel sektörde çalışanlar aynı işde fazla kalamıyor aldığı ev daha sonra sorun oluyor özellikle büyük şehirlerde.
Otellerin ve AVM deki dükkanların sahipleri ile işleticileri farklı, konutda da aynı sistem olabilir.
Son zamanlarda özel yurtlar şeklinde rezidanslar var. Ailelerin kalacağı şekilde de yapılabilir. Hatta sırf emeklilere yönelik siteler de olabilir, adam zaten yaşlanmış son parasını da eve bağlamak yerine kirada daha keyifli bir ortamda vakit geçirebilir.
Reklamlarda kira öder gibi ev sahibi ol diyorlar, o avantajı kendileri neden kullanmasın.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sıra ilçe belediye başkanlarına gelmiş, ümraniye ilk sırada, ümraniye düşerse çekmeköyde düşer![]()
tekrar inceledim en fazla düşüş 106 ya kadar olur sonra yukarı.105 i iptal ediyorum.bu sadece benim düşüncem.düşüşcüler neden se böyle zamanlarda yorumlar paylaşıyor yukarı döndüğünde bir şey göremiyorum.benim sistemim de artık 113-117 gösteriyor.ben boğa olmaya devam.en kötü ihtimal 105 lerde stop olurum.
y.t.d
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...
Yer İmleri