Sayfa 952/1006 İlkİlk ... 4528529029429509519529539549621002 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    meral akşenerin parti logosu belli olmuş...lem bu akp logosunu çağrıştırdı bana...akp liler deli olcek onlar ampul bunlar güneş...

emekli SAT komandosu ALİ TÜRKŞEN de kurucular arasındaymış...

2. Her şey çok sıkıştı deli hareketler oluyor pariteler de ,sonu karakolluk gibi piyasaların.

3.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Aynen durum öyle maalesef. Cumhurbaşkanı veya Fetö ile ilgili rahatsız edici tweet atanlar içeri. Ekonomiye milyarlarca liralık zarar verecek tweet at, ancak yalanlasınlar. ABD'de mesela, SEC (yanlışsam düzeltin lütfen) direk davayı açar. Wall Street filmini izleyenler hatırlayacaktır, Gordon Gekko (Michael Douglas) senelerce yattı hapiste, manipülasyon yaptığı için.
    Bir haberin yalanlanması, tek başına, onun yalan haber olduğunu göstermez ki.

Son 3-5 yıldır Türkiye'nin siyasi gündemini takip eden berrak bir zihin de, "Alo Fatih"'in gazetesinde, iktidarı zor duruma düşürecek bir yanlış değil yalan, yani masa başında kurgulanmış bir haber yayınlanma olasılığının, paralel bir evrende bile pek de mümkün olmadığına kolayca kanaat getirebilir. Pek de haksız sayılmaz.

Aşağıdaki Erdoğan'ın bugün ki grup konuşmasında konuyla ilgili yaptığım alıntıyla birlikte düşünüldüğünde, şahsi görüşüm, kamuoyunu zarrab/halkbank davasıyla ilgili olası sonuçlara hazırlama amaçlı, özellikle yaptırılmış bir haber olduğu...

"Diğer taraftan çok daha enteresan; bir bankamızın altı kere Amerika’ya girip çıkan görevlisini yedinci kez girişinde gözaltına almaya yeter. Öbür taraftan bakıyorsunuz bir başka vatandaşımızı aynı şekilde gözaltına almaya yeter. Ve ondan sonra da köşeye sıkıştırarak, ‘şunları şunları söylemen halinde şu kadar, şunları şunları söylemen halinde bu kadar’ demek suretiyle de itirafçı durumuna düşürmenin gayreti içine girerler. Takipçisiyiz. Bu işler bittiği zaman da biz dünyayı ayağa kaldırmasını da biliriz. Bunların hepsini de açıklayacağız. Açıklayacağız."

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    Bir haberin yalanlanması, tek başına, onun yalan haber olduğunu göstermez ki.

Son 3-5 yıldır Türkiye'nin siyasi gündemini takip eden berrak bir zihin de, "Alo Fatih"'in gazetesinde, iktidarı zor duruma düşürecek bir yanlış değil yalan, yani masa başında kurgulanmış bir haber yayınlanma olasılığının, paralel bir evrende bile pek de mümkün olmadığına kolayca kanaat getirebilir. Pek de haksız sayılmaz.

Aşağıdaki Erdoğan'ın bugün ki grup konuşmasında konuyla ilgili yaptığım alıntıyla birlikte düşünüldüğünde, şahsi görüşüm, kamuoyunu zarrab/halkbank davasıyla ilgili olası sonuçlara hazırlama amaçlı, özellikle yaptırılmış bir haber olduğu...

"Diğer taraftan çok daha enteresan; bir bankamızın altı kere Amerika�ya girip çıkan görevlisini yedinci kez girişinde gözaltına almaya yeter. Öbür taraftan bakıyorsunuz bir başka vatandaşımızı aynı şekilde gözaltına almaya yeter. Ve ondan sonra da köşeye sıkıştırarak, �şunları şunları söylemen halinde şu kadar, şunları şunları söylemen halinde bu kadar� demek suretiyle de itirafçı durumuna düşürmenin gayreti içine girerler. Takipçisiyiz. Bu işler bittiği zaman da biz dünyayı ayağa kaldırmasını da biliriz. Bunların hepsini de açıklayacağız. Açıklayacağız."
    Dava açılsın, haberin kaynağı sorulsun. SPK'nın ve Adalet Bakanlığı'nın yalanlaması, bunu gerektirir. "Yalandır doğrudur ben bilmiyorum, ama olması gereken süreç budur" diyorum.

yalan haberler bile doları 3.72 den 74 lere atabiliyor.

ayda 2 3 kez yalan da olsa haber yapılsa.

bu insanlar ülke düşmanı ilan bile edilmesi lazım.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    meral akşenerin parti logosu belli olmuş...lem bu akp logosunu çağrıştırdı bana...akp liler deli olcek onlar ampul bunlar güneş...

tüm kurucu liste elimd ebaya sağlam adamal rvar gerisini getirirler inşallah
    aytnun çırayda kurucu üye yapılmış
    hasan hüseyin türkoğlu akraban mı
    bir halt olacağı yok.

Bakanlık ertelendi der,
    Ertelenne sebebi ne acaba?
    Bakanlık tasarrufu ya da
    Vize verilmemesi olabilir mi?

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

Yarın verilecek kuruluş dilekçesi ile ilgili /ardından, nur topu gibi, ama sert, yeni bir siyasi/hukuki tartışmamız da ortaya çıkabilir.

Ankara kulisleri Meral Akşener’in yarın duyuracağı yeni partinin kuruluşunun engelleneceği iddialarıyla hareketlendi. Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, “Partinin engellenme söylentileri üzerine dün İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştüm. Partinin kuruluşuna ilişkin başvurumuzun Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yayınladığı bir görüşe göre inceleneceğini söylediler. Böyle bir inceleme Siyasi Partiler Yasasına aykırı. Bugün yeniden genel sekreter ve müsteşar ile görüşeceğim. İçişleri Bakanı Soylu’dan da randevu istedim” dedi.

http://t24.com.tr/haber/kulisleri-ha...ecek-mi,473132

Sayfa 952/1006 İlkİlk ... 4528529029429509519529539549621002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •