Sayfa 20/45 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

aslınsa sabah destek kırdığnıdan şhort yazmıştım. ezbere yazmamıştım ama beklediğim düzeyde bi satış olmadı. sağlık olsun diyelim. her gün oyun var. yarıına bakarız..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Vestl..

Bsoke..

Anacm..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

başarılar dilerim Üstad..
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    başarılar dilerim Üstad..
    sizede başarılar bol şanslar..

yarınki endeks görüşüm: sabah artı bir açılış olacağını düşünüyorum.sonrasında sürprize açık bir piyasa olur ancak endeksin yukarı hareketler için yeterli güçte olduğunu hatırlatırlatıyorum ve yukarı gelecek istikrarlı bi yükselişi ciddiye almalıyız diyorum. bol şanslar..

üstad ben yeniyim de bu günkü hacim.. biz kumda oynuyoruz gibi geldi, görüşünü merak ediyorum?

düzeltme... silmedim, yanlış görmüşüm hacimi özür

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    üstad ben yeniyim de bu günkü hacim.. biz kumda oynuyoruz gibi geldi, görüşünü merak ediyorum?
    hacim derken endeks hacmini kasdediyorsanız inan hiç bakmıyorum çünki borsa yapıcısı gerekiyorsa siler süpürür bi anda. aslında hisselerde öyledir. her hissenin bir sahibi vardır oyuna girmezse yaprak kımıldamaz ama girince bi anda siler süpürür..

Sayfa 20/45 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •