Sayfa 172/336 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by tarkan64 Yazıyı Oku
    Öyle de bunu kim dikkate alacak onu çözemedim ������ yabancı yatirimcimi yerli yatırımcı mi

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    onu bilememde kafası çalışan her yatırımcı dikkate almalı bence ..

2. Yarin ve ilerleyen gunlerde hissede ne olacak diye dusunmekte olan arkadaslarin asagida paylaştigim DENCM hissesine gelen 31 aralik 2015 tarihli haberi incelemesini şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu haber piyasaya dustugunde DENCM E hissesi kisa sure icerisinde 7 liradan 11 liraya kadar gelmiş orda duruyordu muhtemelen birileri bu haberine gelecegini bliyordu ve hisseyi 11 e kadar cekmişlerdi ve bu haber geldikten sonra hisse 17 liraya kadar soluksuz yukseldi yani haber 2.5 kata yakin prim olusturdu hissede umarim bizim hissemizdede buna benzer bir trend olusturur ve hisse fiyatimizi cok yukseklerde gorebiliriz kısa surede ...

Şirket Yönetim Kurulumuzun 30 Aralık 2015 tarihli toplantısında;

Türkiye Muhasebe Standartları (TMS) 16 kapsamında "maliyet modeli" ile değerlendirilmekte olan gayrimenkullerin (arsa, arazi ve binaların), 31 Aralık 2015 tarihli finansal tablolarından geçerli olmak üzere, "yeniden değerleme modeli" ile değerlendirilmesi ve bu politika değişikliğinin şirketimiz ve konsolidasyon kapsamındaki tüm şirketlerimizde uygulanmasına,
    karar verilmiştir.

3. İnşallah 🐞🐞🐞🐞

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by AYHANBORSA81 Yazıyı Oku
    Yarin ve ilerleyen gunlerde hissede ne olacak diye dusunmekte olan arkadaslarin asagida paylaştigim DENCM hissesine gelen 31 aralik 2015 tarihli haberi incelemesini şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu haber piyasaya dustugunde DENCM E hissesi kisa sure icerisinde 7 liradan 11 liraya kadar gelmiş orda duruyordu muhtemelen birileri bu haberine gelecegini bliyordu ve hisseyi 11 e kadar cekmişlerdi ve bu haber geldikten sonra hisse 17 liraya kadar soluksuz yukseldi yani haber 2.5 kata yakin prim olusturdu hissede umarim bizim hissemizdede buna benzer bir trend olusturur ve hisse fiyatimizi cok yukseklerde gorebiliriz kısa surede ...

Şirket Yönetim Kurulumuzun 30 Aralık 2015 tarihli toplantısında;

Türkiye Muhasebe Standartları (TMS) 16 kapsamında "maliyet modeli" ile değerlendirilmekte olan gayrimenkullerin (arsa, arazi ve binaların), 31 Aralık 2015 tarihli finansal tablolarından geçerli olmak üzere, "yeniden değerleme modeli" ile değerlendirilmesi ve bu politika değişikliğinin şirketimiz ve konsolidasyon kapsamındaki tüm şirketlerimizde uygulanmasına,
    karar verilmiştir.

çok ayrıcalıklı bir bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler ..iyi yatırımcılar hemen kendini gösteriyor,tebrikler,teşekkürler..

5.  Alıntı Originally Posted by kebir Yazıyı Oku
    çok ayrıcalıklı bir bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkürler ..iyi yatırımcılar hemen kendini gösteriyor,tebrikler,teşekkürler..
    investingden dencm grafiğini inceledim dediğiniz gibi 2015 de bu haber geldikten sonra çok yükselmiş kağıt grafiğide paylaşabilirim ,teyit ediyorum verdiğiniz bilgiyi teşekkürler tekrar..

6. ayhan bey burda yazıp bahsediyoruz hep açıkcası dediğim gibi mızrak çuvala sığmıyor artık dedik ,gerçektende sığmamaya başladı ..önümüzde çok güzel günler olduğuna inanıyorum..

7. Gönderim Tarihi
    25.10.2017 18:22:32
    Bildirim Tipi
    ÖDA
    Yıl
    -
    Periyot
    -
    Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
    Özet Bilgi
    İştirakimiz Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş. nin Sermaye Artırımı Hakkında
    İlgili Şirketler
    []
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    İştirakimiz Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş. ‘nin sermayesini 20 milyon TL nakit artırılmak suretiyle 100 milyon TL'den 120 milyon TL'sına yükseltilmesi yönünde aldığı yönetim kurulu kararına istinaden yapılan görüşmeler sonucunda; Şirketimizin anılan sermaye artırımında, yatırımı devam eden yeni entegre klinker ve çimento tesis yatırımı nedeniyle rüçhan hakkının kullanılmamasına, bu konuda Batıçim Enerji Elektrik Üretim A.Ş. 'ne bilgi verilmesine karar verilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

8. Gönderim Tarihi
    25.10.2017 18:35:39
    Bildirim Tipi
    ÖDA
    Yıl
    -
    Periyot
    -
    Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
    Özet Bilgi
    Arsa ve Arazilerin Değerlemesinin Yapılması Hakkında
    İlgili Şirketler
    []
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Son yıllarda ülkemiz ve bölgemizde arsa ve arazi fiyatlarındaki yüksek artış sebebiyle; Şirketimizin UFRS ‘na göre hazırlanan finansal tablolarında Maddi Duran Varlıklar bölümünde yer alan arsa ve arazilerin defter değerinin gerçeğe uygun değerini göstermesi için, politika değişikliğine gidilerek arsa ve araziler sınıfında "Yeniden Değerleme Modeli" yöntemine geçilmesi ve bu konuda çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Sayfa 172/336 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •