Borsada para kazanmaya çalışan küçük yatırımcıya(kendim dahil) acıyorum böyle kağıtları kapatmaları şsazım.kapıt üç kademe koymak için kırk takla atıyor ama on onbeş kademeyi bi saat içinde inebiliyor yazık çok yazık bu insanlara
Arkadaşlar bir yıldır sürekli mal satan kim?Bu kadar çok malı alan kim?Asla bilemeyeceğiz,tahminimiz olabilir bu hissede hiçbir başarı yokken iki haberle uyuşturulup hisse bu marjda hareket ediyor ben bir yıldır istisnasız takip ediyorum aklım almıyor yatırım tavsiye etmiyorum.
En azından birileri çıkıyor.eğer telefona bakanda kalmazsa o kötü olur.
Belkide utançlarından yada pişkinliktenmi
Kaile almıyorlar bilinmez ama yönetim kurulunda prof ege yazgan var arada bir bloomberge çıkar kaliteli bir hocadır.bu durumu ona iletirseniz mail ile belki dönebilir.Tweeter hesabıda var.
dolar bazlı grafiği takip etmek lazım .günlük te 3 lü dip0,666 altında kapatmamalı.dünkü kapanış 3.dip idi.bu gün ve sonrası dünün altında kapatmamalı .
yatırım tavsiyesi değil ,kendi fikrimdir.
Başardığı bir girişim varmı?Ne kazandı?Bilanço nasıl?Dünkü alım ve satımlar kimlerin?Speği kim?SPK inceleme başlattı mı?şikayet ettiğini beyan eden arkadaşlar vardı doğruysa.
citi kalan 300 bini satıyormu finans aracılığıyla?gören biri anlık takası verebilirmi?
Yer İmleri