Sayfa 213/650 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    ;)

2.66 veya 2.64 den almıstn sanırım.. Verem Tur hoşgeldiniz
    Hoşbulduk ama bu veremtur diğer turlara hiç benzemiyo direk uçuruma sürüyo arabayı.

Bir de şunu anlamıyorum;alttan alıcı gelmese adam malını satıp çıkamayacak bizim küçük yatırımcılar olduğu sürece daha çok ali cengiz yaparlar bu soyguncular

2.  Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    Bende teknik olarak bakıyorum ve Vertu'da teknik hep işlemiştir. Büyük bir ihtimal Patron citideki malını sattı veya citi beklemekten bıktı 2,3 milyon malını sattı ve kağıttan cıktı. kısada zengin olunmaz ama orta vadede potansiyeli olan bir firma. bir iki kap haberine bakar. ama lütfen dediklerimden etkilenip yatırım yapmayın, araştırın, soruşturun ve öğrenin. her koyun kendi bacağından asılır.

Grafik haftalık olup, orta vadeli hayalimdir.

Bu hafta halka arz izni SPK dan çıkar mı ki....

3. Borsada para kazanmaya çalışan küçük yatırımcıya(kendim dahil) acıyorum böyle kağıtları kapatmaları şsazım.kapıt üç kademe koymak için kırk takla atıyor ama on onbeş kademeyi bi saat içinde inebiliyor yazık çok yazık bu insanlara

4. Arkadaşlar bir yıldır sürekli mal satan kim?Bu kadar çok malı alan kim?Asla bilemeyeceğiz,tahminimiz olabilir bu hissede hiçbir başarı yokken iki haberle uyuşturulup hisse bu marjda hareket ediyor ben bir yıldır istisnasız takip ediyorum aklım almıyor yatırım tavsiye etmiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    bir şirketin hissesi düşebilir çıkabilir borsa sonucta talep arz meselesi ama önemli olan
    Tel: +90 212 290 74 78 yatırımcı ilişkilerini arayın bakalım sizi kim adam yerine koyacak.
    En azından birileri çıkıyor.eğer telefona bakanda kalmazsa o kötü olur.
    Belkide utançlarından yada pişkinliktenmi
    Kaile almıyorlar bilinmez ama yönetim kurulunda prof ege yazgan var arada bir bloomberge çıkar kaliteli bir hocadır.bu durumu ona iletirseniz mail ile belki dönebilir.Tweeter hesabıda var.

6. dolar bazlı grafiği takip etmek lazım .günlük te 3 lü dip0,666 altında kapatmamalı.dünkü kapanış 3.dip idi.bu gün ve sonrası dünün altında kapatmamalı .
    yatırım tavsiyesi değil ,kendi fikrimdir.

7. Başardığı bir girişim varmı?Ne kazandı?Bilanço nasıl?Dünkü alım ve satımlar kimlerin?Speği kim?SPK inceleme başlattı mı?şikayet ettiğini beyan eden arkadaşlar vardı doğruysa.

8. citi kalan 300 bini satıyormu finans aracılığıyla?gören biri anlık takası verebilirmi?

Sayfa 213/650 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •