Sayfa 109/1024 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by süperman34 Yazıyı Oku
    Slmlar..hisse yatırımcısı olmamıza rağmen gerek bu sayfayı gerek gayrımenkul sayfasını yıllardır okur arkadaşların değerli bilgilerinden istifade ederiz..Geçenlerde bir arkadaş yakınıyor 500.000 birikimim var faizler çok düşük borsadan korkuyorum döviz desen belirsiz kirada olmama rağmen şu ortamda şişmiş fiyatlarda betona gömemem ticaret desen anlamam...paramı nasıl enflayona yenik düşmeden koruyacağım ben... panik halinde...şu ortamda haksızda sayılmaz... zaman zaman hepimizi ilgilendiren kaygılar...bana ve Dudu gibi hisseci dostlara kalsa kriz zamanına kadar mevduatta tutar dipten sağlam hisselere gömerdim..Burda ve diğer sayfada yazıp değerli ardaşların fikirlerini alıp birlikte beyin fırtınası yapmak istedim...Bu arada Cucky68 ustad uzun suredir yazmıyor..onunda değerli fikirlerini özledik...
    Parayı değerlendirme sıkıntısı herkes de var. Hani denir ya sepet yapın, yumurtaları aynı sepete koymayın. Ama nedense pek çogumuz bunu uygulamayız. Benim kanaatim bundan sonra uygun fiyatlardan girilerek kesinlikle dövize (dolar) yer verilmelidir. Yani paranın belli bir kısmı döviz, bir kısmı mevduat olmalıdır. Mevduat da fazla oran veren küçük bankalara yatırılarak değerlendirilmelidir. Borsada artık büyük yatırımcılar arasında kazanmanız zor. Ucuz hisse bulamazsınız. Yirmi yılını borsaya vermiş biri olarak söylüyorum bunu. Artık olay al - sat şeklinde. Bu arada dudu umduğu temettüleri alamayacak galiba. Yoksa buraya çoktan düşerdi. Çakiye gelince gözü kara cadde bebeği kentsel dönüşümden yeni dairesini aldı. Dükkanı aldı. Belli miktardaki paerasını keyifle değerlendiriyordur. Bu arada emekliye de ayrılmıştır. Ne yapacak burada. Ama kendisini özledik. Şöyle geçerken bir selam verse de yeter. İyi hafta sonları

2.  Alıntı Originally Posted by süperman34 Yazıyı Oku
    Slmlar..hisse yatırımcısı olmamıza rağmen gerek bu sayfayı gerek gayrımenkul sayfasını yıllardır okur arkadaşların değerli bilgilerinden istifade ederiz..Geçenlerde bir arkadaş yakınıyor 500.000 birikimim var faizler çok düşük borsadan korkuyorum döviz desen belirsiz kirada olmama rağmen şu ortamda şişmiş fiyatlarda betona gömemem ticaret desen anlamam...paramı nasıl enflayona yenik düşmeden koruyacağım ben... panik halinde...şu ortamda haksızda sayılmaz... zaman zaman hepimizi ilgilendiren kaygılar...bana ve Dudu gibi hisseci dostlara kalsa kriz zamanına kadar mevduatta tutar dipten sağlam hisselere gömerdim..Burda ve diğer sayfada yazıp değerli ardaşların fikirlerini alıp birlikte beyin fırtınası yapmak istedim...Bu arada Cucky68 ustad uzun suredir yazmıyor..onunda değerli fikirlerini özledik...
    dolardan başka yol yok, neyse ki o kapı hala açık. üstünede bonus %4 dolar faizi

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dip neresi peki biraz bilgi verebilir misiniz ��
    aynen dip neresi hisselerde????
    Zurnanın son deligi olmalı..!!
    Şirketler borç batağında..!
    Döviz yükseldikçe ve kimse yatırım yapmaz..
    Hukuğun guguk olduğu yerde..!
    İşşizlik hızla artıyor..!
    Gelirler gün geçtikçe azalıyor..!
    Enflasyon canavarı vatandaşın cebini boşaltıyor..!!
    Tüm ekonomik veriler kaosun gelişinin habercisi..!!
    Chucky gibilerin TL mevduatçıların parası dondurma gibi eridi..!!
    Süperman34-Yoksa Chucky un Yan'i,yumurta ikizi,yani Yen'i versiyonu,yani isim değiştirerek forumda yazıyorsun.!!
    Hoş geldin sefa getirdin.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    aynen dip neresi hisselerde????
    Zurnanın son deligi olmalı..!!
    Şirketler borç batağında..!
    Döviz yükseldikçe ve kimse yatırım yapmaz..
    Hukuğun guguk olduğu yerde..!
    İşşizlik hızla artıyor..!
    Gelirler gün geçtikçe azalıyor..!
    Enflasyon canavarı vatandaşın cebini boşaltıyor..!!
    Tüm ekonomik veriler kaosun gelişinin habercisi..!!
    Chucky gibilerin TL mevduatçıların parası dondurma gibi eridi..!!
    Süperman34-Yoksa Chucky un Yan'i,yumurta ikizi,yani Yen'i versiyonu,yani isim değiştirerek forumda yazıyorsun.!!
    Hoş geldin sefa getirdin.!!
    Kardeşş chucky en son dolar dayım diye yazdı idi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Borsada artık büyük yatırımcılar arasında kazanmanız zor. Ucuz hisse bulamazsınız. Yirmi yılını borsaya vermiş biri olarak söylüyorum bunu. Artık olay al - sat şeklinde.
    değerli üye,

2001 krizinden beri borsadayım bende, temettü hisselerine yöneldim ama baktım ki bana ödediği temettüyü benim sermaye değerimden düşüyor bide prim yapmaz geri gelirse küllüm zarar.

al sat yapmaya kalktım baktım tek tek lotları sayıyor artık bilgisayar, nefes aldırmıyor, bankalara komisyon ödemekten bıktım geçen sene tüm hisselerimi nakte çevirip dün en paraya üye olup yatırdım, bakalım hayırlı bereketli olur inşallah.

değindiğiniz gibi yeni reklama ihtiyacı olan bankaların faiz oranlarını takip etmek ve bu arada en parayı bir istasyon olarak kullanmak niyetindeyim, en parada faturaları ödüyorum eft lerimi yapıyorum repo yapıyorum her şey güzel iyi düşünülmüş masrafsız bir platform üstelik ek para çok iyi düşünülmüş.

bu enparayı icat edenlere bravo diyorum iyi akıl.

saygılarımla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    değerli üye,

2001 krizinden beri borsadayım bende, temettü hisselerine yöneldim ama baktım ki bana ödediği temettüyü benim sermaye değerimden düşüyor bide prim yapmaz geri gelirse küllüm zarar.

al sat yapmaya kalktım baktım tek tek lotları sayıyor artık bilgisayar, nefes aldırmıyor, bankalara komisyon ödemekten bıktım geçen sene tüm hisselerimi nakte çevirip dün en paraya üye olup yatırdım, bakalım hayırlı bereketli olur inşallah.

değindiğiniz gibi yeni reklama ihtiyacı olan bankaların faiz oranlarını takip etmek ve bu arada en parayı bir istasyon olarak kullanmak niyetindeyim, en parada faturaları ödüyorum eft lerimi yapıyorum repo yapıyorum her şey güzel iyi düşünülmüş masrafsız bir platform üstelik ek para çok iyi düşünülmüş.

saygılarımla
    Şuan Eturuncu oranları daha iyi Sn.Günaydın bir kontrol edin bence
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dolardan başka yol yok, neyse ki o kapı hala açık. üstünede bonus %4 dolar faizi
    Kesinlikle katılıyorum bundan sonraki 3-4 yıl sürekli doların artışını izleyeceğiz ve üzerine de faiz alınacak...

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    değerli üye,

saygılarımla
    En para çok düşük faiz veriyor...finansbank şubasi 12.50 verirken enpara 11.25 kendi bankasından daha düşük faiz veren internet sitesi ...ing günükte 12.50 veriyor..enpara 8.50 finansbak şubesi 32 güne 12.25 veriyor enpara 11.25

Sayfa 109/1024 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •