Sayfa 57/954 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 449 - 456 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Hepsi sıraya girmiş sanki ama karşı tarafta iyiydi başka tahta olsa kalbura doner valla bu satışa.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .................................................. .........................
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

2. komedi burada ..işyatırım**tavsiye ediyor***...tskb ve işgyo hisselerinde** neler oluyor..çok çok önemli.**işfinanstan sonra*****çok önemli izle incele.****kim bunlar ***nasıl organize olup hisseleri çökertiyorlar bu organizeler***nasıl**??
    İŞ YATIRIM, TSKB İÇİN HEDEF FİYATINI 1,60 TL'DEN 1,77 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ 'AL' OLARAK KORUDU

para girişi

para çıkışı

4.  Alıntı Originally Posted by p&f Yazıyı Oku
    oyak yatırımın tavsiyesi ile yanlışlıkla daldık ama tövbe bi daha pislik iş grubunun pislik ötesi kagıdı...sadece iş ve yatırım finansman bizim gibi düşenleri tokatlamak için kurulmuş içi boş olan beş para değil beş wc kagıdı bile etmeyecek olan bir balon alacak olanlar milyon kere düşünsün ...ytd...
    Ne diyon Sen arkadas heryil duzenli temettu veriyor heryil bedelsiz veriyor bu hisseyimi karaliyon begenmeyen satar gider

SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hayret yeni kesfettim bu kagidi, resmen her sene bedelsiz veriyor, yuzde 20 e yakin , en saglam kagitlardan birisi gibi gozukuyor, bugun biraz alis yaptim hayirlisi bakalim mayis ayina yuzde 17 bedelsizle birde ustune temettu ilac gibi olur

Sent from my iPad using hisse.net

6.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Hayret yeni kesfettim bu kagidi, resmen her sene bedelsiz veriyor, yuzde 20 e yakin , en saglam kagitlardan birisi gibi gozukuyor, bugun biraz alis yaptim hayirlisi bakalim mayis ayina yuzde 17 bedelsizle birde ustune temettu ilac gibi olur

Şirket iyi de hissenin başındakiler çok ********.
    112 bin endekste hala milyonla 1,38'e mal veren adamlarda iyi niyet beklemek polyannacılık olur.
    Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
    Veren de alan da O'dur.

7. Ben uzun donem icin aldim bugun 38 den basmislar yarin 30 a indir isler pek ilgilendirmiyor, nasil olsa ederini bulacaktir, fk si cok dusuk, muazzam kar yapiyor ve duzenli bedelsiz vermesi inanailmaz seviyede....

8. Her sene bedelsiz ve temettü ikisini birden veren hisselerin listesi varmıdır.tskb+soda başka varmıdır.

Sayfa 57/954 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •