Hepsi sıraya girmiş sanki ama karşı tarafta iyiydi başka tahta olsa kalbura doner valla bu satışa.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsi sıraya girmiş sanki ama karşı tarafta iyiydi başka tahta olsa kalbura doner valla bu satışa.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.................................................. .........................
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..
komedi burada ..işyatırım**tavsiye ediyor***...tskb ve işgyo hisselerinde** neler oluyor..çok çok önemli.**işfinanstan sonra*****çok önemli izle incele.****kim bunlar ***nasıl organize olup hisseleri çökertiyorlar bu organizeler***nasıl**??
İŞ YATIRIM, TSKB İÇİN HEDEF FİYATINI 1,60 TL'DEN 1,77 TL'YE YÜKSELTTİ, TAVSİYESİNİ 'AL' OLARAK KORUDU
para girişi
para çıkışı
![]()
Ne diyon Sen arkadas heryil duzenli temettu veriyor heryil bedelsiz veriyor bu hisseyimi karaliyon begenmeyen satar gider
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayret yeni kesfettim bu kagidi, resmen her sene bedelsiz veriyor, yuzde 20 e yakin , en saglam kagitlardan birisi gibi gozukuyor, bugun biraz alis yaptim hayirlisi bakalim mayis ayina yuzde 17 bedelsizle birde ustune temettu ilac gibi olur![]()
Sent from my iPad using hisse.net
Ben uzun donem icin aldim bugun 38 den basmislar yarin 30 a indir isler pek ilgilendirmiyor, nasil olsa ederini bulacaktir, fk si cok dusuk, muazzam kar yapiyor ve duzenli bedelsiz vermesi inanailmaz seviyede....
Sent from my iPad using hisse.net
Her sene bedelsiz ve temettü ikisini birden veren hisselerin listesi varmıdır.tskb+soda başka varmıdır.
Yer İmleri