Sayfa 186/969 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,433
    Dostum yazdıkların genel olarak piyasa hakkında ve şirketimize piyasanın bakışı hakkında olarak değerlendirildiğinde katılıyorum . Buna ilave olarak bazı spekülatif hisselerden bahsetmişsin , yani sahibinin spekülatif olarak yukarı aldığı hisseler . Peki soruyorum o zaman ISGSY yönetimini bu durumun Işığı altında nasıl değerlendiriyorsun .
    İştiraklerimiz hakkında bilgi gelmiyor ,
    Spekülasyon yapmıyor değil tamamen spekülasyon yapıyor da diyebilirim .
    Hiç bir veri ve bilgi paylaşımı yapmaması Aslında Manipülasyon oluyor .
    Aslında Yönetimin ve ISYAT yapmak istediği bu havayı arkasına alarak Piyasayı KÖRLEŞTİRİYOR .
    Hiç bir şey bilmediğin bir hisseye yatırım filan yapmazsın . Aslında yapılmak istenen bence tam olarak budur .
    Havayı kullanarak , Herkesin kör olmasını sağlayarak hissemizi YAPAY ve Manipülatif olarak düşürmektedir .
    Mesela Nevotek te işler yolunda değil zarar açıklıyor da diyebilir
    Ama buna karşılık RAdorede yatırımlarımız ile müşteri pörtföyümüz 3 katına çıktı 2023 beklentilerimiz vs vs dese ne olucak diye düşündün mü ?

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Eğer tavsiye verebilecek olsaydım, geçmişte yapılmış yatırımların ederini unutun derdim.

Bugün piyasada işlem gördüğü değer 30-35 mio dolardır ve mesele bu yatırımı yapmaya değer olup olmadığıdır.

Kabaca 20 mio dolar nakit var, yedek akçe gibi düşünebilirsiniz, işler kötüye giderse yangın söndürmekte kullanılabilir.

2018 büyük olasılıkla iyi geçmeyecektir. Kredi garanti fonu etkisiyle şirketler bu dönemde iyi sonuçlar bildiriyorlar, piyasadaysa para yok, devlet para ödemiyor. Onümüzdeki yıl daha sıkacaklardır.

Seçimlerden önceyse yabancı borsanın tıpasını çekebilir, öncesinde İş girişimi ilgilendirmeyen ralliler görebiliriz.

2019 seçim yılı, hiçbir şey beklememek lazım.

Ülkenin algısı yerlerde sürünürken hemen hiçbir şirketi satma fırsatı olmayabilir.

2019 seçimleri sonrası bir toplarlama görünütüsü olursa İş Girişim de 2020 den itibaren tekrar gaza basar, en erken sonuçlar da 2021- 2022 de alınır. Bu yazdığım da bugünkü görüntüde kuvvetli olasılık değildir.

Tamam 30-35 mio dolar piyasa değeri çok ucuz, kapılmamak çok zor.
    4-5 yıl sabrınız varsa sonunda ülkede işlerin yoluna gireceğini düşünüyorsanız çok iyi yatırım.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Bu hissenin cemtasta yatırımı varmı iscep tek şirket haberleri kısmında cemtasta kârı isgsy haber I için de görülüyor merak ettim.cvp için teşekkürler

3. kaça indirirseniz indiren benden 1 lot bile çıkmaz aylardır aynı oyun noreply arkadaşımızın belirttiği gibi sadece iki şirketin tatilbudur ve radore cirosu %68 artmış diğerleride bu kadar yüksek olmasada baya artmıştır bu gidişle 1-2 sene içinde toplamda katriıyona yakın cirolara ulaşacak nakiti çıkarsak tüm bu ciroya sahip şirketlere biçilen değer 10 milyon USD

4.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    kaça indirirseniz indiren benden 1 lot bile çıkmaz aylardır aynı oyun noreply arkadaşımızın belirttiği gibi sadece iki şirketin tatilbudur ve radore cirosu %68 artmış diğerleride bu kadar yüksek olmasada baya artmıştır bu gidişle 1-2 sene içinde toplamda katriıyona yakın cirolara ulaşacak nakiti çıkarsak tüm bu ciroya sahip şirketlere biçilen değer 10 milyon USD
    Sn Spyro555,

Bu forumda yazmaya ara vermeye karar verdim, son bir kez durumu özetlemek isterim.

İş Girişim yatırımları iyi zamanlarda iyi zamanlar düşünülerek yapılmış yatırımlar.
    Bu şu demek; iyi dönemde iyi getiri sağlayabilecek yatırımlar tersi dönemlerde kırılgan yapıdalar.
    Benim tahminim şirketlerinin tümünün zarar veya zarara yakın noktada durduğudur.
    Nevotek'i kenarda tutuyorum. Yeni bir ürünü var, ya tutar ya da tutar, tutmazsa yatırımın tümü kadük olur.
    Diğer şirketler ülkede yaşanabilecek bir ödemeler dengesi krizini kaldırabilir durumda görünmüyorlar.

İş Girişim'in kenarda nakdi var, evet. Olası kur artışlarıyla birlikte borçlanma maliyetleri ağırlaşırsa belki bu nakit de yetmeyecektir. Pekiyi ne olacak? yanıtı yok!

Borsa fiyatının 30 mio dolarlara gerilemesi bir güvencedir ama kriz yaşandığı takdirde bir şey ifade etmeyebilir.

Sn. Bay George'a da bir yanıtım var. Ben yönetimin suni olarak hisseyi baskıladığını düşünmüyorum, kesin kanaatimdir. Aksine işlerin iyi olmadığını ve çok zor bir döneme girdiğimizi düşünüyorum.

Umarım her şeyin hayırlısı olsun.Yeni bir haber çıkana kadar hoşçakalın.

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Sn Spyro555,

Bu forumda yazmaya ara vermeye karar verdim, son bir kez durumu özetlemek isterim.

İş Girişim yatırımları iyi zamanlarda iyi zamanlar düşünülerek yapılmış yatırımlar.
    Bu şu demek; iyi dönemde iyi getiri sağlayabilecek yatırımlar tersi dönemlerde kırılgan yapıdalar.
    Benim tahminim şirketlerinin tümünün zarar veya zarara yakın noktada durduğudur.
    Nevotek'i kenarda tutuyorum. Yeni bir ürünü var, ya tutar ya da tutar, tutmazsa yatırımın tümü kadük olur.
    Diğer şirketler ülkede yaşanabilecek bir ödemeler dengesi krizini kaldırabilir durumda görünmüyorlar.

İş Girişim'in kenarda nakdi var, evet. Olası kur artışlarıyla birlikte borçlanma maliyetleri ağırlaşırsa belki bu nakit de yetmeyecektir. Pekiyi ne olacak? yanıtı yok!

Borsa fiyatının 30 mio dolarlara gerilemesi bir güvencedir ama kriz yaşandığı takdirde bir şey ifade etmeyebilir.

Sn. Bay George'a da bir yanıtım var. Ben yönetimin suni olarak hisseyi baskıladığını düşünmüyorum, kesin kanaatimdir. Aksine işlerin iyi olmadığını ve çok zor bir döneme girdiğimizi düşünüyorum.

Umarım her şeyin hayırlısı olsun.Yeni bir haber çıkana kadar hoşçakalın.
    5 yıldırım burdayım üzülecek, sıkılacak bir durum yok. Zaten gelmiş piyasa değeri 35 milyon dolara. İştiraklere gelince kötümser değilim ortopro ve sportiveden zamanı gelince iyi bir gelir elde edilecektir. Ben de suni olarak hisseyi baskıladıkları kanaatindeyim. Kriz yaşandığı taktirde bu da bir fırsattır, 0.77 ler görülür, elimde nakitte olursa demeyin keyfime

6.  Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    5 yıldırım burdayım üzülecek, sıkılacak bir durum yok. Zaten gelmiş piyasa değeri 35 milyon dolara. İştiraklere gelince kötümser değilim ortopro ve sportiveden zamanı gelince iyi bir gelir elde edilecektir. Ben de suni olarak hisseyi baskıladıkları kanaatindeyim. Kriz yaşandığı taktirde bu da bir fırsattır, 0.77 ler görülür, elimde nakitte olursa demeyin keyfime
    aynen dediğiniz gibi neticede yıllardır sürünsede arkasında iş grubu var hepsine sermaye desteği yapıldı ciroya göre borçta makul nevotek ortopro radore dolarla iş yapan firmalar ve güçlü markalara sahip en kötü ortak bulur bizde elimizdeki malın kıymetini anlarız kaldiki hissemizde bırak krizi dünyanın yok olması fiyatlanmış durumda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,433
    Sevgili ISGSY Yatırımcıları Ben 1.60 daki işlemleri görünce yani , 5 000 lotlara basıldığını görünce naçizane 20 Lot ( 20 K değil ) koydum 20 dakikadır bekliyorum gelsin . Her zaman dediğim gibi işlemler fiktif olup kurumlar arasında pas edilerek düşürüldüğüne eminim . Sadece bu yüzden değil 7 yıldır bu hissedeyim deuche nin malı 2.40 ların yukarısından alıp buralardan satmasına da inanmadığım için almaya devam ediyorum . İştiraklerimizde sıkıntı olduğuna da inanmıyorum olsaydı ISGSY iştiraklerin tüm hisselerine talip olmaz idi . Yada zaten tümünü almak için hareket ettiğine inanıyorum .
    Bu sebep ile sıkıntı varmış gibi gösterilen yazılar da ilgimi çekmiyor .
    Hissemizde hiç haber çıkmamasıda ayrıca bir ard niyetli manipülatif harekettir .
    Saygılar ...

Dip not yarım saattir 1.60 daki 20 Lot hala gelmedi nerde o 5 K lot basan hamşolar ...
    11:33 de KAFAYA girdim hala bekliyorum
    11:56 Bekliyoruk
    11:59 hala bekliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,433
    1.60 a basan tipsizler yok oldu sanki kağıdımız borsa endex ine göre hareket ediyor havası veriyorlar idi .
    Degetlyn 3 senedir düşen kağıdın beta sı nedir haberi olan var mı ?

1.61 den alayım bari de kağıdın havası değişsin .
    Bu seviyelerde fiyatının önemi yok ...

Sayfa 186/969 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •