Sayfa 143/948 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Tahta yapıcı arkadaşa her geçen dakika sempatim artıyor doğrusu... Garibim bilançoyu önceden haber alamıyor galiba... Düşünsenize bir ne kadar da zor(dur) işi... Kötü olsa yedirirdi, belimizi bile incitmeden... Yüksek lisans dersi olarak okutulacak böylesi bir hareketi 1.40'dan verirken elimize, yapmıştı bir kaç yıl önce (yok yok, arkadaşta o cesaret ve yetenek yok sanki)... İyi olsaa!..Ki ondan da emin değil. Para da yok belli ki, malı yememek için basıyor da basıyor aşağı... Yelin önündeki hazan yaprağı mübarek, yazık yahu!.. Sempatim arttığından mıdır nedir bilmem, ben de aşağıdan bi el atıyim bari, şu malı taşımasına yardım edeyim... Ne de olsa din kardeşiyiz... Bakalım yıkacak mı üzerimize 2-3 yıl daha... Yoksa 30'undan sonra farklı bir hikaye mi yazılacak... Son tahlilde, Mastori Üstad söyledi son sözü... Özlüyoruz galiba, yapamıyoruz bir türlü Silver çayırı olmadan... Selamlar, bol kazançlar...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Tahta yapıcı arkadaşa her geçen dakika sempatim artıyor doğrusu... Garibim bilançoyu önceden haber alamıyor galiba... Düşünsenize bir ne kadar da zor(dur) işi... Kötü olsa yedirirdi, belimizi bile incitmeden... Yüksek lisans dersi olarak okutulacak böylesi bir hareketi 1.40'dan verirken elimize, yapmıştı bir kaç yıl önce (yok yok, arkadaşta o cesaret ve yetenek yok sanki)... İyi olsaa!..Ki ondan da emin değil. Para da yok belli ki, malı yememek için basıyor da basıyor aşağı... Yelin önündeki hazan yaprağı mübarek, yazık yahu!.. Sempatim arttığından mıdır nedir bilmem, ben de aşağıdan bi el atıyim bari, şu malı taşımasına yardım edeyim... Ne de olsa din kardeşiyiz... Bakalım yıkacak mı üzerimize 2-3 yıl daha... Yoksa 30'undan sonra farklı bir hikaye mi yazılacak... Son tahlilde, Mastori Üstad söyledi son sözü... Özlüyoruz galiba, yapamıyoruz bir türlü Silver çayırı olmadan... Selamlar, bol kazançlar...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Sevgili dostum, bu spek kanımca aynı amcalar değil. Ben sempatik bulmasamda acımaya başladım artık. İçerden haber alamayabilir bu da kuvvetli bir ihtimal. Bence 3 milyon üzeri açıklasa bile büyük başarı. Şu anda birçok şirket kar ve ciro rekoru kırıyor. Muhtemelen ciro muazzam artış gösterecek fakat 3 milyonu ancak zorlar bu. Hee 5 milyon üzeri çıkarsa yukarı sürmek zorunda kalır. Mal dan çıkmak için işlem hacmi yetersiz. Zaten dün ve bugün mal vermedi. 50 Günlük hareketli ortalamalara yaklaştı. Kırarsa 100 günlük 1.75 tutar mı bu sefer soru işareti. Bilanco fos çıkarsa ocak sonuna kadar sürtünmeye devam eder. Tabi bu arada derinlesen politik ortam gerginlikler bu tahtayı bayagi yıpratır. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Bence aynilar, degilseler de usluplari neredeyse ayni... Bastonlular Seker olmus, Is, Deniz, bir suru diger araci kurum. Halk'da Joker yok o kadar...Halk'daki paylari bile ayni yahu...Icimden bir ses sali gunu Selale Hanim'a hazirlik yapiyorlar diyor ya, hadi bakalim...Bu kez benim icin durum bu kez farkli olur, tarih tekerrur ederken... Eldekinin tamamini gomeriz belki de yine buna... Tek kagit, tek ask devam...Bol kazanclar...Selamlar...Yatirim tavsiyesi degildir

5. Gecen bilancoda guzelim kara neredeyse tabana kadar cakmislar ertesi birkac gunde toparlamislardi... Carsi yine karissa da sakin olmak lazim en azindan denemek... Adam elimizi kolumuzu bagladi, sovuna hazirlaniyor, bekleyip gorecegiz.. Iyi olan gosterge ise Is Yatirimin mali uzun zamandir bu kadar azalmamisti.2.9lardan 4.5ari zorlamislardi ama yine diplere yakinlar ve sanki daha stabiller... Yatirim tavsiyesi degildir

6. Sn.Kemosabe, 2010 çıkışı 1 tl üzeri sertleşmişti ve sert hareketler yapılıyordu. 2012 'de Kemer Country dedikodusu vardı, adı Berkosan ve Escom ile anıldı. Aynı adamlar operasyon yapacak diye millete garanti başta olmak üzere mal aldırmışlardı, çıkarken de 5 ay da ufak ufak 2 kat yapmıştı. Bu hareket başında 1.07 tabanlı sert oldu ve 2.15 ile 2 kat yaptı kısa sürede. Sonra yıllık kar bahanesiyle (ki 1.9 milyon açıkladı sadece) millete döşeyip 1.5 1.6 arası tekrar yerine koyup devam ettiler. Bu süreçte 500 bin satan ortak 1.74 mal sürdü piyasaya ve sığ piyasada sanki anlaşmışlar gibi mal hemen el değiştirdi. Yani 20 kuruş pahalıya satmak için bu tezgahı yapmazlar, yeterli mal ellerinde olmadığı için düşündükleri operasyonda ellerini kuvvetlendirmek için yaptılar bunu. Eğer bu ortak büyük ortakla sorun yaşıyorsa o zaman aklıma başka şeyler gelir. Yani acaba şirket içinde bazıları fiyatın ucuz olduğunu düşünüyor da patron istemiyor gibi. E spek olmadan bu işler olmayacağına göre spek diğer ortaklarla iyi patronla mı kötü. Bence işler hem içerden hem dışardan karışık. Mutabakat sağlanmış değil, işin başındaki kimse biat etmeleri gerek. Çünkü bu adam hem büyük hissedar, hem de tahmin ediyorum İş Yatırımda kuvvetli malı var. Bu arada şirketin geri aldığı 900 küsür bin lot mal da acaba neyin yatırımı (0,95 civarı ortalama ile). Bu mal 3 sene satılmazsa sermayeden eksilecekti. İşler karışık, bunlar aynı spekle çalışsalardı buna can mı dayanır (affınıza sığınarak Sn.dostum sadece fikrim bu). Bunlar farklı insanlarla çalışıyor olmalı, ama her nedense hepsi 2 tl civarına gelince şişiyor (Bu 4 kere oldu). Bilinçli olmaması mümkün değil. Acaba millete nasıl döşeneceği konusunda mı pürüz çıkıyor? ytd

7.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Bence aynilar, degilseler de usluplari neredeyse ayni... Bastonlular Seker olmus, Is, Deniz, bir suru diger araci kurum. Halk'da Joker yok o kadar...Halk'daki paylari bile ayni yahu...Icimden bir ses sali gunu Selale Hanim'a hazirlik yapiyorlar diyor ya, hadi bakalim...Bu kez benim icin durum bu kez farkli olur, tarih tekerrur ederken... Eldekinin tamamini gomeriz belki de yine buna... Tek kagit, tek ask devam...Bol kazanclar...Selamlar...Yatirim tavsiyesi degildir
    Şelale yapabilirler onları tutan yok. Millet ucuz kağıt arıyor, tapusu bunlarda değil ya piyasadaki malın. Biz de mallanırız nasılsa git gel iyi para bırakıyor, etrafımıza da iyice yayarız. Millette kazansın. ytd

8. Aslinda ben de benzer dusunuyorum Sevgili Ustadim... Bu kagitta hep anlasqmayanlar ve farkli guclere sahip guruplarin carpismasi soz konusu oldu... Mesela 1.4'den dosediklerinde niyet tee 0.8xlere kadar yaymak degildi, ama oyle oldu... Dipde aylarca vurustular... Yonetimden bir gurup fiyatlardan oldukca rahatsiz olmali. Genel kurul tutanaklarini, muhalefet serhlerini animsayin... Buralarda da koc vuruslari devam ediyor iste... Net olarak emin oldugum sey, hic bir zaman bir gurubun elinde olmadigi bu tahtanin iplerinin... Guc gosterisi devam ediyor ve sik sik pehlivanlarin elenselerini izleyip yerlere kapaklanmak zorunda kaliyoruz... Tahta yapici farkli olabilir, gayet mantikli...Ama gelecek bilancodan haberi yok iste...O yuzden bu kadar gergin ve aptal puma gibi kucuk tavsanin pesinde gunlerini gecirmeye devam ediyor. Ne yardan vazgecebiliyor, ne de mali verebiliyor... Belki de gecen bilancoda da bir guc savqsini izlemeye devam ettik. Kizil elmasi yqbqnci ortak olqnlar hic memnun degil kagidin performansindqn bu da 2. net olan gercek... Hicbirseyi stabil olmayan bu kagitta yalnizca Amiral Gemisi Is Yatirimin lotlari gorece sabit... O da 2.5 milyonlqrda... Bilqnconun cani cehenneme, buralardan dq asagi cok veremeyecegini iddia ediyorum ben o yuzden. Eski forumda, Deniz'deki yatirimciyi nasil carptiklqrini anlqtmisti bir arkadas animsarsaniz... Sonuc olarak titanlarin tepismesinden ne cikacak bilmiyoruz, yalnizca anlamayq calisiyoruz iste... Bildigim sey, bu kagida tamamen bir gurubun bugune kadar hakim olamadigi, yukselen diplerle birlikte bir sonraki hareketin zirvesinin (zamanini da kestirebilseydik keske) 2.15'in cok cok uzerinde olacagi ve bu kagitta donemsel alt satlarin hareketsiz beklemekten cok daha fazla efektif oldugu... Sahi o 0.95 maliyetli malla sermayeden dusecekti ne oldu o is? Bilqnconun tirt gelme ihtimali cok yuksekse de guruplarin manevralarina gore surpriz gelebilecegi de unutulmamali bu arada... Neyse fazla da kafalari karistirmaya gerek yok belki de... Eger Selale Hqnimla karsilasirsak yeniden, kagit qncqk toparlanabilir en erken kis aylarinda, bilanco beklentisiyle ve o zamana kadar da bu fakir mallanmayi dusunuyor indigi yerlerden...Kalin saglicakla... Bol kqzanclar... Yatirim tavsiyesi degildir...

Sayfa 143/948 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •