Sayfa 133/215 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183 ... SonSon
Arama sonucu : 1719 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by torwais Yazıyı Oku
    Arkadaslar Stockeys programi Quennstocks un teknik analiz kismi cikarilmis halimidir?
    hayır başka bir program...temel analiz programı..bilanço,gelir tablosu vs.inceleyebilmen için...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by torwais Yazıyı Oku
    Arkadaslar Stockeys programi Quennstocks un teknik analiz kismi cikarilmis halimidir?
    Bildiğim kadarıyla stockeys programı fasweb mali analiz programının(PROdeğil) matriks için finnet tarafından geliştirilmiş BENZERİDİR. Queenstocks ile benzerliği sadece belli kriterlere göre hisse sıralaması yapması olabilir ama backtest yapamazsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla stockeys programı fasweb mali analiz programının(PROdeğil) matriks için finnet tarafından geliştirilmiş BENZERİDİR. Queenstocks ile benzerliği sadece belli kriterlere göre hisse sıralaması yapması olabilir ama backtest yapamazsınız.
    stockeysi kullanıyorum..aynen öyle...backtest mümkün değil..ama değerleme imkanı var..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    bu arada arkadaşlar şekaryatırıma internetten abone olan activechart kullanabiliyor....hisselerin teknik analizini yapabilirsiniz..beleşşş.

5.  Alıntı Originally Posted by cesar Yazıyı Oku
    Ben bu eleştiriler ilk başladığında temettü verimi portföyünü değil de bilanço odaklı gitmeyi mantıklı bulmuştum. Sistem bilanço odaklı olunca sadece bilançodan bilançoya değişiyor. Orada bir repaint olayı olacağını sanmıyorum

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

http://www.formulanaliz.com/2017/08/29/sorular-2/

Temettü verimini kullanmak getirileri katlıyor fakat risk almayı gerektiriyor.

Sistem TV KULLANMADAN DA iyi getiriler üretiyor riski sevmeyenler için.

6.  Alıntı Originally Posted by flexy Yazıyı Oku
    Paylaştığınız için çok teşekkürler. Umarım finnet bu durumu dikkate alır.
    Negredonun golü şerefine 1 ay daha uzattım denemeye devam edicem bakalım.. Hala şans tanımak istiyorum sisteme. Normalde her 4.ay portföyde 2-3 hisse değişiyordu. Ekim ayında aynı hisseleri önermişti hiç değişiklik olmadan belki bilanço etkisi ile bekletti.
    Şundan kesin eminiz dimi herhangi bir kişi ile aynı taramayı yaparsak aynı 10 hisseyi öneriyor bize herkese farklı hisse önermiyor?

7.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    http://www.formulanaliz.com/2017/08/29/sorular-2/

Temettü verimini kullanmak getirileri katlıyor fakat risk almayı gerektiriyor.

Sistem TV KULLANMADAN DA iyi getiriler üretiyor riski sevmeyenler için.
    Investor versiyonunda tv'nin yanına art arda 3 yıl, 5 yıl temettü verenlere göre de sırala denebiliyor mu?

8. Drizm hocam Bu duygusuz yatırımcı kitabını merak ediyorum sahaflarda bulamadım gezdim nadirde 150tlye satıyor yazık günah o çakallara para vermeye pdf olarak mevcutmudur elinizde bir türlü çıkmıyor karşıma hep ölü linklere denk geliyorum.. En son amazondan ingilizcesini sipariş edicem bizim kansızlar kazanacağına onlar kazansın 13 dolara satıyorlar

Sayfa 133/215 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •