Cinali uçun birini aldı sende kıskandın sen ne aldın kınayı yaktın.
Mensa sana iyi gelmedi seni iyi edecek çok arkadaş var.
Para geli gider akıl ve sağlığına sahip ol.
Senin borsa bilgin benimle sidik yarışına gitmene yetmez.
Senin gittiğin yerden ben çoktan gelmiştim.
Senin yalakalık yaptıkların sana bir havuç mu başka şeymiş verdiler bilmiyorum ama
Bedelli ve eş zamanlı sermaye azaltimi yapacak ne gücü ne aklı var.sende yeni gelinin sarıldığı gibi buna sarıldığı.keske böyle birşey yapabilirler dr.tiriska.
Ayrıca kendi adıma ne hisse pazarların nede al sat derim bunu ispat etmezsen dünyanın en çukur adamının.
İsteyene özelden portföyünü gönderirim.
Allah seni bildiği gibi yapsın yinede sağlıklı ol derim

Alıntı yaparak yanıtla
e simdi siz bankayla anlastilar diyelim 60 gurustan vereceniz mi? Tabiki hayir... su an hissede kalanlar dava acan buyuk grup. Bu grup hisse fiyati 1 tl nin uzerine cikmadan birakmaz hisselerini. CUNKU ONLAR ANT ICTILER. ONLAR BU KUTSAL YOLDA KAYBETTIKLERI YILLARIN ACISINI CUKARTMAK ICIN YEMIN ETTILER. ONLAR KENDI ARALARINDA YERI GELDI KAVGA ETTILER YERI GELDI BARISTILAR YERI GELDI CATISTILAR. AMA AVUKATIN DEDIGI GIBI kiminle yola ciktiysak aynen devam edecegiz BU SOZU DUYUNCA YEMIN ETTIM BU MUNAFIKLARA UCUZ HISSE YOK. VE ZAMANI GELDI , BAZILARI GELIP BURAYA EFENDILERINDEN ALDIKLARI EMIRLERI YERINE GETIRIYOLAR. HISSEDE YAPILAN BASKIYI ALEYHIMIZE KULLANIYOLAR. HISSEDE MILYON LOTLARLA BASKI YAPILINCA BUNLAR DAMLIYOLAR. ARTIK INSANLARDA BU HISSEYI ALACAK PARA KALMADIGINI BILIYOLAR O YUZDEN SATISA HISSE KOYUYOLAR SIRF PSIKOLOJIYE OYNAMAK ICIN VE USAKLARINI BURAYA GONDERIYOLAR. Dun poktor geldi yarin volboş gelir ertesi gun batıkadam gelir bi baska gun ixirit gelir. Kim gelirse gelsin soylesinler aga babalarina UCUZ HISSE YOK SIZE. Korkmuyoruz gerekirse yine 20 kurus yapin. Gucunuz yetiyorsa 20 kuruslara milyon lot koyun
Yer İmleri