Sayfa 90/104 İlkİlk ... 40808889909192100 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Batı İlk Defa Böyle Net Tavır Koydu

1. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

4. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    batı eski el pençe duranları göremeyip üstüne üstlük hadi len diyeni karşısında görüncü
    kudurmaya devam ediyor
    topunuz gelsin sizin tarihiniz de kültürünüz de kan gözyaşı sömürü üzerine artık anlayacağınız dilden konuşan biri karşınızda var
    bu da sizin maskenizi düşürdü ve o iğrenç yüzünüz göründü
    Onları asıl kudurtan nedenlerden biri de yüzyılın projesi fettöşün darbedeki başarısızlığı bütün hesaplarını bunun üzerine yaptıkları darbeden sonraki hayal kırıklıklarından net anlaşılıyor

6. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

7. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

8.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 90/104 İlkİlk ... 40808889909192100 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •