-
*euro bölgesi'nde ekim'de ekonomik görünüm endeksi 114,0 (eylül'de 113,1)
*euro bölgesi'nde ekim'de iş dünyası görünüm endeksi 1,44 (eylül'de 1,34)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*euro bölgesi'nde ekonomik görünüm endeksi 2000 ekim'den bu yana en yüksek seviyesini gördü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*italya'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde satış eur2,5 milyar (planlanan eur2b-eur2,5 milyar)
*italya'da 2022 vadeli btp tahvil ihalesinde faiz %0,58 (önceki %0,83)
-
*italya'da 2027 vadeli tahvil ihalesinde satış eur2,5 milyar (planlanan eur2b-eur2,5 milyar)
*italya'da 2027 vadeli btp tahvil ihalesinde faiz %1,86 (önceki %2,19)
-
*italya'da 2025 vadeli ccteu tahvil ihalesinde satış eur3,5 milyar (planlanan eur3b-eur3,5 milyar)
*italya'da 2025 vadeli ccteu tahvil ihalesinde faiz %0,60
-
*brezilya'da ekim'de ıgp-m fiyat endeksi aylık %0,20 (önceki %0,47)
*brezilya'da ekim'de ıgp-m fiyat endeksi yıllık -%1,41 (önceki -%2,10)
-
*brezilya'da ekim'de ııe-br ekonomik belirsizlik göstergesi 110,0 (önceki 119,3)
-
İspanya Dışişleri Bakanı Alfonso Dastis, Katalonya'nın yapılacak
bölgesel seçimler sonrasında İspanya'nın parçası olmaya devam edeceğini
umduğunu ve böyle olacağına inandığını söyledi.
Dastis, "Yapılacak seçimlerin Katalonya'da meşru bir yönetimin
yeniden tesis edilmesini ve hukukun üstülüğünü sağlayacağını umuyoruz.
Seçimlerden sonra Katalonya'nın yeniden açık ve entegree bir toplum
olacağına inanıyoruz" diye konuştu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri