Sayfa 35/233 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1861 madde; 273 - 280 arası.

Konu: UFUK Ufuk Yatırım Yönetim Ve Gayrimenkul A.Ş.

1. Öyle teknik konuşuyorsunuz ki öyle saf saf bakıyorum ve içimi de korku kaplıyor ne zaman bi hisse de böylesi uçuk kaçık hedefler veriliyor sınuç pek iyi olmuyor neyse hep beraber görecez maliyeti kurtarsın üstü sizin olsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Hepinize teknik konusunda bizimle bulunduğunuz paylaşımlar için çok teşekkür ederim çok çektik biz bu katırdan

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. finans 200 BİN ALIŞ
    TACİRLER 200 BİN SATIŞ

Tek düzen muhasebe hesabına çevirdiler hisseyi. Gören Muhasebe kaydı giriyorlar sanırlar.

Akşam bilanço. Faaliyet raporunu okuruz.

4. Ilk seans.

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 1.58 tavanini çizip yine 1.58 le çıkan ata yatırım. 2.7 e kadar hisseyi cizdi

6.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    1.58 tavanini çizip yine 1.58 le çıkan ata yatırım. 2.7 e kadar hisseyi cizdi

sayın galt dengedeki grafiklerinizden yola çıkarak buradaki paylaşımlarınızı inceledim.tahtayı iyi analiz etmişsiniz.haberlerini okudum.acaba girsem mi girmesem mi bilemiyorum ama,14 kasımda genel kurul var.şirketin satın almadan sonra kara geçme olasılığı da yüksek acaba gelecek için ne düşünüyosunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    sayın galt dengedeki grafiklerinizden yola çıkarak buradaki paylaşımlarınızı inceledim.tahtayı iyi analiz etmişsiniz.haberlerini okudum.acaba girsem mi girmesem mi bilemiyorum ama,14 kasımda genel kurul var.şirketin satın almadan sonra kara geçme olasılığı da yüksek acaba gelecek için ne düşünüyosunuz.
    1.40 larda yazmıştım şuan 2.70 yolun başı da diyebiliriz ortası da veya sonu. Kefaletimi 1.51-1.61 de koymuştum. Bu seviyelerde takdir her zaman yatirimcinin . Bize söz düşmez.

Artık çok da fazla yazmaya gerek yok..Bırakın kendi haline gidin keyfinize bakın grafik orda zaten o konuşsun...

Sayfa 35/233 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •