Bilgisayarını kapat aç ip adresin yenilenir, sabit değildir. Böyle bir hesap olmaz.foruma girerken hiç dikkat ettnizmi bilmiyorum.
her hisse senedinin yanında izlenme sayısı denen bi rakam var.
saat 18 de, sizinki, 107 990 dı, saat 24 te 108 150 oldu. bu rakam gün içi foruma giren ip adreslerini sayıyo.her ip sayıyı 1 artırabilir. ( bizzat denedim 50 kere girdim , çıktım sayaç artmadı, sayaç alttaki, ziyaretçi sayısına paralel artıyo) ne kadar boş işle uğraşıyosun diye soracaklarada şunu derim. her şey ayrıntıda gizli...
bu rakam yarın gece 24 te kaç olursa, o rakamı 2 ye bölün ve an itibarı genyh hissedarı sayısını bulun. ( internet kullanan bütün hissedarlar mecburen burayı ziyaret ediyo, çünkü google da bi burası, bi maynet, birde borsagundem çıkıyo)
aradaki farkı neden 2 ye bölüyoruz, çünkü insanlar işte ayrı, evde ayrı bilgisayardan yada cepten giriyolar, iki farklı ip oluyo her kişinin)
benim tahminim 108 650 civarı ve 250 adet pırıl pırıl genyatırım hissedarı...
Allah her patrona, böyle sorgulamayan, kasaptaki ete soğan doğramayan, ne etliye ne sütlüye karışan, ortaklar nasip etsin.....
Perşembe günü yerli araç üretim ortak girişim grubu açıklanacakmış, takipte olun. Müjdata iş düşmesede suyunun suyu belki bişeyler düşer
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Originally Posted by deniz4837
 Originally Posted by deniz4837

Alıntı yaparak yanıtla
  Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri