Sayfa 149/948 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Böyle yaparsa tahtaya alıcı gelmez

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

2. Daha ne olmasını istiyorsunuz sevgili ortaklar? Tavan olmaması geleceği için daha yararlı, bence (Bu karla 3.xler gelecektir nasıl olsa)... Kısacıysanız vedalaşabilirsiniz kendinize uygun kademelerden... Orta ve uzuncular kapatsın ekranı (eğer al satı beceremiyorlarsa benim gibi), keyfini çıkarsın... Ben %50 satıp kenara çekildim, 12 aylık bilanço için de (tıpkı bunda olduğu gibi, ama bu kez çok daha fazla) parça parça biriktirmeyi düşünüyorum, marta kadar... Yatırım stratejisi oluşturup beklemek gerekli diye düşünüyorum. Bu arada kağıdın hikayesi yeniden yazılıyor ve teknik analizler ile takas dökümleri bugün miladi benchmarking yapılarak izlenebilir... Selamlar, bol kazançlar... Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

4. Bence hareket yeni bas liyor,

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Alan taraftaki araci kurumlar hepsi ayni,
    İyi mal almislar,
    Tavan masin diye tavanada yigmislar

6. Anadolu yatirim yeni hic gormemistim,
    Baska kanal acmislar,

2017 yılı Silvr için muhteşem geçiyor.
    Tahta, Mayıs ayından beri takibimde. Dikkat edilirse, 1-2-3. çeyreklerin tümünde de satış ve karlılık anlamında hep üzerine koyarak gidiyor.
    Artık mızrak çuvala sığmaz oldu. Mutlaka olumlu fiyatlanacaktır. Eski gel-gitlerinin olmamasını temenni ediyorum.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

8.  Alıntı Originally Posted by Piloo Yazıyı Oku
    Cümleten hayırlı olsun selam vereyim dedim eski ortaklara 1 lot silvir kalmadı bayadır bakmiyodum ama eski ortaklar burada onlara da özellikle slm 1 silvir=1 dolar olurmu diyorduk nekalmis.bol kazançlar.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir zamanlar 0.86-0.94 dan verdiğim binlerce lot silveri 2.30 fiyatlarda görünce şaşırdım doğrusu.Ancak cook zaman geçti.Bu fiyatı bile tatmin edici değil geçen zaman dikkate alınınca.Sizlere bol şans...

Sayfa 149/948 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •