Sayfa 67/548 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 529 - 536 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

DOĞAN GAZETE ile alakalı DEĞİLDİR.EMSAL OLARAK PAYLAŞTIM..!!

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

30 kasım'da hayırlısı ile 25 krş daha KAR PAYI verecek.Maşallah diyeyim nazar değmesin.
    Hiç yükselmesin her sene böyle temettü versin.

YTD
    Ford Otosan kar payı ödemeye başlıyor. Şirket 1 TL nominal değerli pay için 1.11 lira brüt kar payı ödeyecek. Ödeme bugün (31/10/2017) tarihi itibariyle başlayacak.
    Temettü nedeniyle teorik fiyat 50.64 lira oldu.

http://www.borsagundem.com/haber/for...eyecek/1244333

DOĞAN GAZETE ile alakalı DEĞİLDİR.TEMETTÜYE EMSAL OLARAK PAYLAŞTIM..!!

YTD

2. Arkadaşlar Merhaba, fiyatla karlılık ve temettü oranı arasındaki çelişkiye dikkat çekmişsiniz haklı olarak; maalesef borsa da mantık yok 18 milyon kar, 3.85 Fk 4,43 defter değeri olan ve sürekli temettü ödeyen şirket fiyatı burada bu da çok sinir bozucu. İnşallah güçlü bir el yeter artık der. hak ettiği yere gider.

Alıntı Originally Posted by lapacı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Merhaba, fiyatla karlılık ve temettü oranı arasındaki çelişkiye dikkat çekmişsiniz haklı olarak; maalesef borsa da mantık yok 18 milyon kar, 3.85 Fk 4,43 defter değeri olan ve sürekli temettü ödeyen şirket fiyatı burada bu da çok sinir bozucu. İnşallah güçlü bir el yeter artık der. hak ettiği yere gider.

FK.3.99

YTD

4. SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. millet uyanmadan biraz daha alalim[emoji6]

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Keske bedelsiz oylansaydi. %15 devlet kesintisi olmazdi. Boyle guzel bir haber bile tepki gormedi. Milletmi cok akilli bizmi cok salagiz bilemedim. Neyse biz kendimize bulalim. Biriktirmeye devam.

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu hisseyi sağmal bir ineğe benzetebilirsiniz.İneğin değeri artmıyor ama sütünden (Temettüden)para kazanıyorsunuz.Önümüzdeki 6 ay içinde biri kesin biri benim tahminim 2 kere kar payı yani süt alacaksınız.Bugün hisse alanlar 10 yıl içinde amorti edecek.Bu kadar kısa amortisman süresi ne arsada var ne de diğer emlak çeşitlerinde.Bir dükkan veya daire alıyorsunuz 20 senede amorti ediyor en az.Hepimiz biliyoruzki hak ettiği yerde değil.Çünkü g.t bir speği var.Müdür benim diyor.P....nk.Bugün gördünüz temettü haberinden sonra nerdeyse eksi kapattırıyordu müdür.Biri demişki bedelsiz haberi gelse müdür bunu yapamazdı.Seni ne sandın burada son sözü o söyler sen boşa konuşursun.(Yatırım tavsiyesi değildir)

8. Bugun kimse uyanmamis guzel.herkese hayirli olsun
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 67/548 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •